• U petak tradicionalno okupljanje bajkera

    U organizaciji Moto kluba „Panonski Vukovi“ na Sportskom centru „Partizan“ biće održan tradicionalni moto skup 11. 12. i 13. maja.   Kao i u prethodnih 11 godina koliko se održava ova manifestacija na početku moto-sezone, pripremljen je bogat zabavni i muzički program. Otvaranje moto skupa i samog kampa za bajkere je 11. maja u 12 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U petak tradicionalno okupljanje bajkera

    U organizaciji Moto kluba „Panonski Vukovi“ na Sportskom centru „Partizan“ biće održan tradicionalni moto skup 11. 12. i 13. maja.

     

    Kao i u prethodnih 11 godina koliko se održava ova manifestacija na početku moto-sezone, pripremljen je bogat zabavni i muzički program. Otvaranje moto skupa i samog kampa za bajkere je 11. maja u 12 časova na SC „Partizan”, kod autobuske stanice. Bajkerski paprikaš služi se u 18 časova, od 20:30 časova počinje muzički program. Prve večeri nastupiće grupe Mojo Riders i Kontrola Zvuka.

     

    Drugog dana 12. maja program počinje izletom iznenađenja. U 15 časova održava se atraktivno takmičenje u stunt vožnji. Od 16 časova svi gosti okrepiće se uz bajkerski pasulj da bi u 17 počele bajkerske igre.

     

    Večernji deo uz rok muzičare počinje u 20 časova, a nastupiće grupe Jerusalimski pilići, Bijelo Dugme – real tribute band i Sveti Gral. Bajkerski kamp zatvara se u nedelju 13. maja.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport