• TURNIR OPRAVDAO SVA OČEKIVANJA (FOTO)

    Organizatori rvačkog spektakla i gosti prezadovoljni

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TURNIR OPRAVDAO SVA OČEKIVANJA (FOTO)

    ZRENJANIN – Sva naša očekivanja su, ne ispunjena, nego i premašena – ocenio je za portal „Zrenjaninski“ rezultate srpskih rvača na predolimpijskom turniru Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

    rvanje

    – Nadali smo se osvajanju jedne olimpijske norme, a osvojili smo dve, i posle više od dvadeset godina na Olimpijadu idemo sa tri takmičara – Davorom Štefanekom, Viktorom Nemešom i Kristijanom Frisom. Veliki uspeh za srpsko rvanje – ističe Trajković.

    Organizacija turnira bila je besprekorna, a Zrenjanin se i ovog puta dokazao i kao dobar organizator i kao dobar domaćin.

    – Međunarodna rvačka federacija dodelila nam je zlatnu plaketu za dobru organizaciju. Dostojno smo predstavljali i naš grad i našu zemlju – dodaje Trajković.

    rvanje

    Član Organizacionog odbora predolimpijskog kvalifikacionog turnira u rvanju Dragan Vulešević kaže za portal „Zrenjaninski“ da od 1992. godine naovamo nismo imali tri olimpijca u rvanju.

    – Naši momci „kupili“ su vreme za tempiranje forme za Olimpijske igre i sa dobrim radom možemo mnogo očekivati u Riju. Posebno jer ni Štefanek, ni Nemeš, ni Fris ne idu kao učesnici, već kao favoriti za neku od medalja – kaže Vulešević.

    On posebno ističe da je Organizacioni odbor dobio pohvale od svih za vrhunski organizovan turnir, bez ijedne greške.

    – Događaju su prisustvovali gotovo svi ljudi iz vrha svetskog i evropskog rvačkog saveza, stotine učesnika i gostiju iz 39 zemalja, i svi su imali samo pohvale za organizatore – naglasio je Vulešević.

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    rvanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport