• Tri zlatne medalje za Andreu Sremac na prvenstvu Srbije

    Na prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke – U18, koje je održano prošlog vikenda u Sremskoj Mitrovici, takmičarka zrenjaninskog Atletskog kluba AS 023 Andrea Sremac osvojila je tri zlatne medalje.   Zlato je osvojila na 100 metara, sa novim ličnim rekordom (12,21), zatim na 200 metara, takođe sa novim ličnim rekordom (25,02) i na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri zlatne medalje za Andreu Sremac na prvenstvu Srbije

    Na prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke – U18, koje je održano prošlog vikenda u Sremskoj Mitrovici, takmičarka zrenjaninskog Atletskog kluba AS 023 Andrea Sremac osvojila je tri zlatne medalje.

     

    Zlato je osvojila na 100 metara, sa novim ličnim rekordom (12,21), zatim na 200 metara, takođe sa novim ličnim rekordom (25,02) i na 400 metara (56,83), sa drugim najboljim rezultatom na otvorenom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karneval kajakaša prodefilovao rekom Begej (Foto)

     

    Ovim je Andrea Sremac potvrdila i odbranila sve tri zlatne medalje osvojene zimus na dvoranskim prvenstvima Srbije za mlađe juniorke.

     

    Računajući sva prvenstva Srbije ove godine, u dvorani i na otvorenom, njen bilans je sledeći: šest zlatnih medalja u konkurenciji mlađih juniorki; jedno zlato, tri srebra i dve bronze u konkurenciji juniorki; i jedno srebro i jedna bronza u konkurenciji seniorki.

     

    To je ukupno 14 medalja – sedam zlatnih, četiri srebrne i tri bronzane.

     

    andrea sremac

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport