• Treneru rukometaša Vojvode Stepe Iliji Vujoviću uručena specijalna plaketa

    Ilija Vujović, trener Rukometnog kluba Vojvoda Stepa iz istoimenog sela u opštini Nova Crnja, dobitnik je specijalne plakete Rukometnog saveza Vojvodine.   Pre utakmice između rukometaša Vojvode Stepe i PIK Prigrevica, specijalnu plaketu je Vujoviću uručio Marko Menićanin, direktor Druge rukometne lige „Sever“.   „Kada zaljubljenik u rukomet decenije svog života posveti ovom sportu, dajući […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Treneru rukometaša Vojvode Stepe Iliji Vujoviću uručena specijalna plaketa

    Ilija Vujović, trener Rukometnog kluba Vojvoda Stepa iz istoimenog sela u opštini Nova Crnja, dobitnik je specijalne plakete Rukometnog saveza Vojvodine.

     

    Pre utakmice između rukometaša Vojvode Stepe i PIK Prigrevica, specijalnu plaketu je Vujoviću uručio Marko Menićanin, direktor Druge rukometne lige „Sever“.

     

    „Kada zaljubljenik u rukomet decenije svog života posveti ovom sportu, dajući i dalje kiseonik klubu, koji je odavno postao neizbežan deo njegove svakodnevice, onda je specijalna plaketa najmanje što Rukometni savez Vojvodine može da učini, vrednujući entuzijazam i energiju pojedinca“, saopštio je RSV.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ubedljiva pobeda Banata u okršaju sa gradskim rivalom Stenesom

     

    Ilija Vujović je posvećenost u pedagoškom radu u osnovnoj školi preneo i na rukometni teren. Igrači njegovog kluba ne mogu da zamisle nekog drugog za kormilom. Zato često ponavljaju rečenicu „Jedan je Džidžo“.

     

    Ljubav prema rukometu neguju i njegovi naslednici, sinovi Milan i Milenko, ponosno braneći klupske boje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport