• Tomislav Milić: Potrudiću se da publici prikažem vrhunski MMA meč (Foto)

    Posle dve godine i debitantskog nastupa u profesionalnim MMA borbama, Tomislav Milić iz Žitišta ponovo će nastupiti pred publikom u Zrenjaninu.   On je jedan od boraca koji će u subotu, 16. oktobra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, učestvovati u borilačkom spektaklu „SBC 36 Revenge“, u organizaciji Serbian Battle Championship-a.   PROČITAJTE JOŠ: TAKO JE, BRE! […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tomislav Milić: Potrudiću se da publici prikažem vrhunski MMA meč (Foto)

    Posle dve godine i debitantskog nastupa u profesionalnim MMA borbama, Tomislav Milić iz Žitišta ponovo će nastupiti pred publikom u Zrenjaninu.

     

    On je jedan od boraca koji će u subotu, 16. oktobra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, učestvovati u borilačkom spektaklu „SBC 36 Revenge“, u organizaciji Serbian Battle Championship-a.

     

    PROČITAJTE JOŠ: TAKO JE, BRE! Zurab osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u rvanju!

     

    tomislav milić

     

    Između dva izdanja SBC-a, održana u gradu na Begeju, Milić je napravio pauzu kada je reč o mešovitim borilačkim veštinama i trenirao je boks i kik-boks, kojima se bavi već godinama. Ali, sada je odlučio da se vrati na MMA scenu.

     

    Njegov protivnik narednog vikenda biće Adrian Radovanović iz Subotice.

     

    – Protivnik je dobar borac. Stariji je od mene i mislim da će doći maksimalno spreman za borbu. U svakom slučaju, neka bolji pobedi. A mi ćemo se potruditi da publici pružimo što bolji meč – kazao je Tomislav Milić za portal zrenjaninski.com.

     

    tomislav milić

     

    Očekuje podršku publike iz Zrenjanina i Žitišta

     

    Milić je 19. oktobra 2019. godine, na 24. izdanju SBC, a prvom koje je organizovano u Zrenjaninu, imao ogromnu podršku domaće publike. Očekuje da će tako biti i ovog puta.

     

    – Očekujem podršku publike iz Zrenjanina i Žitišta, u kojoj će biti rodbina, prijatelji, poznanici, sugrađani… Već su mi najavili da će doći da me podrže i očekujem da će Kristalna dvorana biti puna. Dosta će mi značiti podrška svih njih. Iskreno, verujem da će ovog puta biti i više publike nego pre dve godine. Mnogima se svidelo ono što su videli 2019. a ove godine je i jači event, borci su vrhunski – ističe Milić, koji se nada da će ovaj MMA turnir postati tradicija u našem gradu i da će se SBC održavati svake godine.

     

    tomislav milić

     

    Naš sagovornik dodaje da će se u budućnosti više posvetiti MMA sportu, a da će, ako bude prilike, odraditi i neki boks ili kik-boks meč.

     

    Podsetimo na kraju da je Milić 2019. ostvario odličan debitantski nastup u MMA borbama. Uspeo je da u drugoj rundi tehničkim nokautom savlada protivnika Milana Ćulibrka iz Bača.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ostaje nam da mu poželimo mnogo uspeha u subotu, a verujemo da gromoglasna podrška sa tribina ni ovog puta neće izostati.

     

    Šta nas sve očekuje na internacionalnom MMA turniru i ko će nastupiti možete PROČITATI OVDE.

     

    Napominjemo da će “SBC 36 Revenge” imati humanitarni karakter, jer se priključio humanitarnoj akciji “Sportom za bolje sutra”. Svaki posetilac će, kupovinom karte u simboličnom iznosu od 100 dinara, učestvovati u ovom plemenitom projektu.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport