• Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad ekipni šampioni Srbije

    U organizaciji Auto-moto saveza Srbije, Sportskog auto i karting saveza Srbije i Moto saveza Srbije, u Belexpocentru u Beogradu održana je svečanost na kojoj su proglašeni najbolji takmičari u auto, moto i karting sportu za proteklu sezonu. Tom prilikom su uručene medalje svima koji su ostvarili vrhunske rezultate u 2019. godini.   Takmičari Auto-moto kluba […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad ekipni šampioni Srbije

    U organizaciji Auto-moto saveza Srbije, Sportskog auto i karting saveza Srbije i Moto saveza Srbije, u Belexpocentru u Beogradu održana je svečanost na kojoj su proglašeni najbolji takmičari u auto, moto i karting sportu za proteklu sezonu. Tom prilikom su uručene medalje svima koji su ostvarili vrhunske rezultate u 2019. godini.

     

    Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad iz Zrenjanina proglašeni su za ekipne šampione države u motoklasiku.

     

    Motociklista Petrovgrada Dalibor Teodorović osvojio je prvo mesto u generalnom plasmanu, u klasi OT. Drugoplasirani je Stevan Tatić, a treće mesto pripalo je Aleksandru Kovačeviću.

     

    U klasi MK 50 drugo mesto zauzeo je Srđan Ostojić, a treće Aleksandar Stajić. Darko Prokin je drugoplasirani u generalnom plasmanu u klasi MK 250.

     

    Pročitajte još: TRANSFER BOMBA: Nigerijski internacionalac stiže u Omladinac FAM!

     

    Dodeli godišnjih najprestižnijih nagrada i priznanja u auto – moto sportu, osim mnogobrojnih gostiju i medija, prisustvovalo je čak 68 šampiona iz 12 klubova.

     

    Zlatne kacige u auto sportu pripale su šampionima Danijelu Paniću i Draganu Filipoviću, dok je zlatna plaketa dodeljena klubu AKSK Crvena zvezda.

     

    U moto sportu zlatna i dijamantska kaciga dodeljene su Karolju Kerenešu, Stevanu Marjanoviću, Zdravku Crnjanskom i Nikoli Gajiću. Gajić je kao trostruki osvajač zlatne kacige sinoć ujedno postao i nosilac najvećeg priznanja – dijamantske kacige.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport