• SVEČANO OTVOREN SPORTSKI SPEKTAKL: Najbolji evropski rvači gosti našeg grada (FOTO)

    Turnir se održava i tokom vikenda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVEČANO OTVOREN SPORTSKI SPEKTAKL: Najbolji evropski rvači gosti našeg grada (FOTO)

    ZRENJANINPredsednik Svetske rvačke federacije Nenad Lalović, predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić svečano su večeras, u Kristalnoj dvorani, otvorili kvalifikacioni turnir u rvanju za učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

    rvanje-turnir

    Takmičenje traje do nedelje, 17. aprila, a u gradu na Begeju nadmetaće se oko 700 takmičara i takmičarki iz 38 evropskih zemalja, i to u grčko – rimskom i slobodnom stilu.

    – Još jednom dokazujemo da smo spremni da organizujemo ovako velika takmičenja. Zrenjanin nam je pun gostiju iz inostranstva, najboljih rvača Evrope, a ja se nadam i da će i ostali naši takmičari, reprezentativci Srbije, kao što je to danas već uspeo Kristijan Fris, obezbediti vizu za Rio – poručio je Janjić.

    Poseban pečat ceremoniji svečanog otvaranja takmičenja dali su mladi rvači beogradskog Partizana, pripremivši poseban program i atraktivan sportsko – umetnički nastup.

    rvanje-turnir

    Sutra, u subotu, na strunjači u Kristalnoj dvorani nastupiće Viktor Nemeš (do 75 kg) i Nikolaj Dobrev (do 85 kg), a u nedelju Nemanja Pavlović (do 130 kg).

    Drugog dana kvalifikacionog predolimpijskog turnira u Zrenjaninu, kao i trećeg, u nedelju, kvalifikacione borbe na tri strunjače počinju u 9.30 i traju do 14 časova. U večernjim terminima, od 19 do 21 čas, gledaoci mogu uživati u finalnim borbama i prisustvovati ceremoniji dodele medalja.

    Medijski pokrovitelj ovog sportskog spektakla je portal „Zrenjaninski“. 

    rvanje-turnir

    rvanje-turnir

    rvanje-turnir

    rvanje-turnir

    rvanje-turnir

    rvanje-turnir

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport