• Sve utakmice Srpske lige „Vojvodina“ i Vojvođanske lige od sada i na YouTube kanalu

    Navijači fudbalskih klubova Radnički iz Zrenjanina i Naftagas iz Elemira, koji se takmiče u Srpskoj ligi „Vojvodina“, ali i Begeja iz Žitišta, Budućnosti iz Srpske Crnje, Vojvodine 1928 iz Perleza, Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva i Rusande iz Melenaca, koji nastupaju u Vojvođanskoj ligi „Istok“, ubuduće će sve utakmice moći da gledaju preko YouTube kanala Fudbalskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sve utakmice Srpske lige „Vojvodina“ i Vojvođanske lige od sada i na YouTube kanalu

    Navijači fudbalskih klubova Radnički iz Zrenjanina i Naftagas iz Elemira, koji se takmiče u Srpskoj ligi „Vojvodina“, ali i Begeja iz Žitišta, Budućnosti iz Srpske Crnje, Vojvodine 1928 iz Perleza, Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva i Rusande iz Melenaca, koji nastupaju u Vojvođanskoj ligi „Istok“, ubuduće će sve utakmice moći da gledaju preko YouTube kanala Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV).

     

    Fudbalski savez Vojvodine je, naime, saopštio da je od početka sezone 2023/24. počeo da snima i javno objavljuje sve utakmice seniorskih takmičenja u organizaciji FSV. Kako se navodi u saopštenju, takva odluka je doneta u cilju regularnosti takmičenja i transparentnosti rada.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Golman Milan Glišin imao izuzetno uzbudljiv letnji prelazni rok

     

    Utakmice možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu Fudbalskog saveza Vojvodine koji se nalazi na OVOJ ADRESI. Kanal trenutno ima 1.260 pratilaca i 550 objavljenih video snimaka.

     

    U prva dva kola, u roku od 48 sati, objavljene su sve 64 odigrane utakmice. Zabeleženo je više od 30.000 pregleda, kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

     

    U opisu svakog snimka postavljeni su i osnovni podaci o utakmici sa informacijama o kretanju rezultata, strelcima i minutima postizanja pogodaka. Klikom na označenu minutažu snimka (plavi link) golovi se mogu pogledati bez da se traže po celom snimku.

     

    Snimci su raspoređeni po dva kriterijuma – po ligama (odigranim kolima) i po klubovima.

     

    Svaki klub ima i svoju stranicu na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Vojvodine gde se mogu pogledati snimci utakmica tog kluba.

     

    Miodrag Cvijić: Pozitivne reakcije sa svih strana

     

    – Nakon odigrana dva kola možemo konstatovati da su odlične reakcije svih aktera – i učesnika i gledalaca. Klubovi su shvatili koje sve benifite snimanje utakmica donosi, kako u domenu regularnosti, tako i promocije svakog pojedinačnog kluba. U skladu s tim, mnogo ozbiljnije pristupaju organizaciji utakmice, a tako se ponašaju i svi učesnici – sudije, službena lica i sami igrači – ocenio je generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić.

     

    On je istakao da je, zahvaljujući modernim tehnologijama, nižerazredni fudbal pronašao način da dođe do šire publike i izađe iz okvira lokalnog.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Pozitivne reakcije dolaze i iz dijaspore koja je u mogućnosti da isprati utakmice klubova uz koje su odrasli i za koje su nostalgično vezani. Na krilima pohvala nastavljamo s aktivnostima koje imaju za cilj regularnost i promociju fudbala. U planu je i snimanje utakmica mlađih kategorija – zadovoljno je podvukao Miodrag Cvijić.

     

    Ivani Vuleti i njenom treneru dodeljena novčana nagrada od po 30.000 evra

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport