• Srđan Marić i Filip Mihajlović doneli u Zrenjanin bronzu sa Svetskog prvenstva

    Karate tim koji je predstavljao Srbiju na Svetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu, održanom prošlog vikenda u poljskom gradu Lublinu, osvojio je bronzanu medalju. U pitanju je šampionat svih karate saveza koji propagiraju tradicionalni karate.   PROČITAJTE JOŠ: Vojislav Trajković proglašen za najboljeg rvačkog trenera u Srbiji   Naš nacionalni tim su činila trojica mladih i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srđan Marić i Filip Mihajlović doneli u Zrenjanin bronzu sa Svetskog prvenstva

    Karate tim koji je predstavljao Srbiju na Svetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu, održanom prošlog vikenda u poljskom gradu Lublinu, osvojio je bronzanu medalju. U pitanju je šampionat svih karate saveza koji propagiraju tradicionalni karate.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vojislav Trajković proglašen za najboljeg rvačkog trenera u Srbiji

     

    Naš nacionalni tim su činila trojica mladih i ambicioznih karatista: Srđan Marić i Filip Mihajlović iz Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina, kao i Nenad Đuričić iz KK Crvena zvezda.

     

    Ovo nije prvi put da momci iz ova dva kluba prave zajedničke timove na većim šampionatima.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Podsećamo da je Srđan Marić ove godine osvojio srebro i bronzu na Evropskom prvenstvu u Italiji. Sada se domogao i bronze na Svetskom prvenstvu u Poljskoj. Prva medalja za Filipa Mihajlovića na svetskom šampionatu čini nas veoma ponosim. Nadamo se da će ih biti još mnogo“, poručuju iz KK Banatski cvet i dodaju da je tim Srbije imao veliku podršku selektora Igora Gajića.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin