• Sportski savez opštine Žitište dodelio priznanja mladim nadama (Foto)

    Sportski savez opštine Žitište je proslavio 24. rođendan. Na svečanosti upriličenoj u Domu kulture Žitište uručena su priznanja najuspešnijim sportistima, sportskim radnicima i organizacijama u prošloj godini.   Prisutne je pozdravio predsednik Sportskog saveza opštine Žitište Dejan Melar, koji je svima poželeo mnogo zdravlja i sportskih uspeha u godini koja je pred nama.   Ovom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportski savez opštine Žitište dodelio priznanja mladim nadama (Foto)

    Sportski savez opštine Žitište je proslavio 24. rođendan. Na svečanosti upriličenoj u Domu kulture Žitište uručena su priznanja najuspešnijim sportistima, sportskim radnicima i organizacijama u prošloj godini.

     

    Prisutne je pozdravio predsednik Sportskog saveza opštine Žitište Dejan Melar, koji je svima poželeo mnogo zdravlja i sportskih uspeha u godini koja je pred nama.

     

    Ovom prilikom uručeno je i posebno priznanje Milenku Čoliću iz Ravnog Topolovca, za 24 godine rada u sportu, za podršku sportskom savezu i sportskim organizacijama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: KK Bagljaš pripremio poklone za sve mališane koji upišu školu košarke

     

    Ove godine Sportski savez opštine Žitište je priznanja dodelio mladim sportskim nadama. To su košarkaši Tamara Kovačević i Petar Nakomčić iz Banatskog Karađorđeva, zatim odbojkašice Nađa Topolić iz Žitišta, Anja Subičin i Ana Lelea iz Ravnog Topolovca, kao i džudisti Dimitrije Nedeljković i Lena Kovačević iz Žitišta.

     

    sportski savez opštine žitište uručio priznanja
    Dejan Mijatović (Foto: zitisteonline.com)

     

    Dejan Mijatović najuspešniji sudija, Vladimir Pavić najuspešniji trener

     

    Priznanja su dobili i Aleksandar Višković iz Srpskog Itebeja i Marija Zonjić iz Žitišta, na predlog Kluba borilačkih sportova Spartanac. Milica Kisin iz Aleksandrova i Zoran Trivunović iz Banatskog Dvora su nagrađeni na predlog Karate kluba Karađorđevo. Na predlog Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva priznanja su dobili Ognjen Marčetić i Ivan Župunski, a na predlog OFK Begej iz Žitišta Veljko Đurić i Goran Stupar.

     

    Najuspešniji fudbalski sudija je Dejan Mijatović iz Žitišta, a priznanje za najuspešnijeg trenera dobio je Vladimir Pavić, trener Ženskog odbojkaškog kluba Hercegovina iz Ravnog Topolovca. Najuspešniji sportski radnik u 2020. godini je Milan Martinović iz Banatskog Karađorđeva.

     

    Priznanje za dugogodišnji rad u sportu dobili su Ranko Njegovan iz Banatskog Dvora i Andor Domjan iz Novog Itebeja.

     

    Za doprinos razvoju rekreativnog sporta na teritoriji opštine Žitište ove godine priznanje je otišlo u ruke članica Društva za negovanje tradicije i običaja „Buzavirag“ iz Novog Itebeja. Priznanje za dugogodišnju uspešnu saradnju Sportski savez opštine Žitište je uručio Domu zdravlja Žitište.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na svečanosti je rečeno i da ove godine pojedini klubovi obeležavaju jubileje. FK Budućnost iz Banatskog Dvora slavi 80 godina postojanja, FK Napredak iz Česterega slavi 75. rođendan, a OK Hercegovina Ravni Topolovac 25 godina rada. Džudo klub Banat iz Žitišta obeležava petogodišnicu rada.

     

    sportski savez opštine žitište uručio priznanja
    Vladimir Pavić (Foto: zitisteonline.com)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport