• Sportisti neumorno volontiraju u toku vanrednog stanja (Foto)

    Sportisti se u svim kriznim situacijama u većini pokazuju u pozitivnom svetlu i trude se da pomognu, neki donacijama, drugi akcijama na terenu, treći porukama podrške ili na drugi način.   Tako je i u ovo zlom dobu epidemije koronavirusa. A naši sportisti – sugrađani zaista su za primer. I kao klubovi i kao pojedinci […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportisti neumorno volontiraju u toku vanrednog stanja (Foto)

    Sportisti se u svim kriznim situacijama u većini pokazuju u pozitivnom svetlu i trude se da pomognu, neki donacijama, drugi akcijama na terenu, treći porukama podrške ili na drugi način.

     

    Tako je i u ovo zlom dobu epidemije koronavirusa. A naši sportisti – sugrađani zaista su za primer. I kao klubovi i kao pojedinci uključeni su u gotovo sve akcije usmerene na borbu protiv koronavirusa i njegovih posledica.

     

    sportisti
    Klub malog fudbala SAS

     

    Tu su kolektiv Kluba malog fudbala SAS, zatim Rvački klub Proleter, Fudbalski klub Radnički, Džudo klub Proleter… I naravno svi oni angažovani preko Sportskog saveza Grada Zrenjanina. A nije ih mali broj.

     

    Zrenjaninski sportisti zaista zaslužuju jedan veliki naklon!

     

    Pročitajte još: MIODRAG RUDAN: Fudbaler Bratstva trenira i u kućnoj izolaciji (Foto)

     

    sportisti
    Džudisti Proletera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport