• Šampioni se vratili kući: Osvajačima medalja priređen emotivan doček (Foto)

    Članovi Hendi sport kluba iz Zrenjanina, koji su branili boje Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade, održanim u Berlinu, vratili su se danas kući.   Roditelji, prijatelji, poznanici i komšije priredili su im doček na stadionu Fudbalskog kluba Borac. Posle toga je usledila proslava povodom osvajanja olimpijskih medalja.   PROČITAJTE JOŠ: Boks klub Banat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šampioni se vratili kući: Osvajačima medalja priređen emotivan doček (Foto)

    Članovi Hendi sport kluba iz Zrenjanina, koji su branili boje Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade, održanim u Berlinu, vratili su se danas kući.

     

    Roditelji, prijatelji, poznanici i komšije priredili su im doček na stadionu Fudbalskog kluba Borac. Posle toga je usledila proslava povodom osvajanja olimpijskih medalja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boks klub Banat našao se među četiri najuspešnije ekipe u Srbiji

     

    Među onima koji su dočekali naše olimpijce bio je i čuveni fudbalski žongler Slavko Anđel Slive.

     

     

    Svi Zrenjaninci se vratili sa medaljama

     

    Na velikom sportskom takmičenju predstavaljali su nas Ivana Marić i Silvija Rakazov, članice ženskog odbojkaškog tima, kao i Borko Spalević, Predrag Nikolić, Vlada Erdeljan i partner Jovan Pavić, koji su bili deo muškog odbojkaškog tima Srbije. Atletski tim Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade su činili Ivan Živkov, Katarina Zlatković, Valentina Manojlov i Filip Bartole. Trener atletske selekcije je bio Borislav Nuhanović.

     

    Zrenjaninci su se kući vratili sa nekoliko medalja. Katarina Zlatković je osvojila zlato u disciplini skok udalj, a bronzu u trci na 400 metara.

     

    Filip Bartole pozlatio se u trci na 100 metara a u istoj disciplini zlatnu medalju osvojila je i njegova klupska i reprezentativna koleginica Valentina Manojlov. Zlatan je bio i Ivan Živkov, takođe iz Hendi sport kluba, u trci na 400 metara.

     

    Do zlata su stigle i odbojkašice Ivana Marić i Silvija Rakazov, dok je muška odbojkaška ekipa osvojila srebrno odličje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dragan Bojat zadužio dres Novog Pazara: Talentovani Zrenjaninac u Superligi Srbije

     

    To znači da su svi Zrenjaninci, koji su bili deo reprezentacije Srbije, kući došli sa medaljama, što je neverovatan uspeh.

     

    Podsetimo, naše sportiste je podržao trgovinski lanac Gomex, a na informativnom portalu zrenjaninski.com mogli ste redovno da pratite sve izveštaje iz Berlina.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport