• Rukometni klub Proleter doveo novog trenera: Dragan Kukić za povratak u elitu

    Nakon što je Proleter ove sezone ispao iz Super rukometne lige, agilno rukovodstvo nije išlo na pauzu, već je odmah povuklo prve poteze sa ciljem da se klub iz grada na Begeju ubrzo vrati u elitno društvo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometni klub Proleter doveo novog trenera: Dragan Kukić za povratak u elitu
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Informativni portal zrenjaninski.com ekskluzivno saznaje da će novi trener rukometaša Proletera biti Dragan Kukić, bivši igrač ovog kluba i član njegove zlatne generacije.

     

    Kukić je do sada bio prvi saradnik šefa stručnog štaba RK Vojvodina Borisa Rojevića.

     

    Prema našim saznanjima, rukovodstva Vojvodine i Proletera postigla su dogovor, koji će uskoro biti i ozvaničen, a po kome će Dragan Kukić preuzeti trenersku palicu u zrenjaninskom klubu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Masters plivači Proletera pokazali klasu: Pljuštale medalje na prvenstvu u Beogradu

     

    Tako se Kukić posle skoro tri decenije vraća u Proleter, u koji je stigao kao omladinski svetski prvak i tokom sedam godina igranja (četiri bio kapiten) stekao punu afirmaciju i igrao u finalu Lige evropskih šampiona 1991. godine.

     

    Saradnja sa Kukićem je dogovorena na duže staze i on će pokušati da već naredne sezone vrati Zrenjanince u elitni rang takmičenja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U tome će mu, kako nezvanično saznajemo, pomoći i nova pojačanja u igračkom kadru, o čemu ćete više moći da čitate na portalu zrenjaninski.com u narednom periodu.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Vratite prvo NIS Zrenjaninu, tj Proleteru, klubu koji je proneo ime firme dugi niz decenija ! Vratite sponzora klubu sa tradicijom, ne izmišljajte nove klubove koji nisu postojali na rukometnoj mapi, ali su političkim odlukama pripojeni Novom Sadu.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport