• RUKOMETAŠICE PROLETERA NISU OSETILE SLAST POBEDE (FOTO)

    ŽRK Proleter – ŽRK Kučevo 29:31 (17:18)   Nažalost, ni u 5. kolu Super B rukometne lige za žene, rukometašice zrenjaninskog Proletera nisu osetile slast pobede. U nedelju su, u Kristalnoj dvorani, pred oko 100 gledalaca, poražene od ekipe Kučeva rezultatom 29:31.     Egal igra viđena je u prvih 17 minuta igre, kada, pri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠICE PROLETERA NISU OSETILE SLAST POBEDE (FOTO)

    ŽRK Proleter – ŽRK Kučevo 29:31 (17:18)

     

    Nažalost, ni u 5. kolu Super B rukometne lige za žene, rukometašice zrenjaninskog Proletera nisu osetile slast pobede. U nedelju su, u Kristalnoj dvorani, pred oko 100 gledalaca, poražene od ekipe Kučeva rezultatom 29:31.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Egal igra viđena je u prvih 17 minuta igre, kada, pri rezultatu 10:9 u korist domaće ekipe, nakon jedne sporne situacije i dosuđenog nepostojećeg sedmerca u korist gošći iz Kučeva, dolazi do pada u igri izabranica Dragana Lazarova. U narednih 5 minuta, gošće prave seriju 6:1 i „odlepljuju“ se na pet poena prednosti. Međutim, do kraja poluvremena, igračice Proletera uspevaju da smanje prednost, a na poluvreme se odlazi rezultatom 17:18.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Izjednačenje rezultata viđeno je već u prvom minutu drugog poluvremena, a egal igra se nastavila i narednih nekoliko minuta. Tada, pri rezultatu 21:22, sudijska dvojka opet pravi grešku, nedosudivši očigledan penal u korist domaće ekipe, nakon odbrane gošći iz šest metara. Mlada ekipa Proletera i tada pada u igri, što rukometašice Kučeva koriste, i odlepljuju se na četiri gola razlike. Do kraja meča, domaće igračice pokušavale su da dostignu prednost ekipe Kučeva, ali iskusne gošće nisu dozvolile da se rukometašice iz grada na Begeju vrate ponovo u susret. Utakmica je završena rezultatom 29:31.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    rukometašice
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport