• Rukometaši Proletera slavili u Kikindi: Zaslužena pobeda Zrenjaninaca

    Rukometaši Proletera slavili su sinoć u Kikindi. Zrenjaninci su, u okviru 16. kola ARKUS lige, savladali Kikindu Grindex rezultatom 31:24 (16:8).   Susret je protekao u potpunoj dominaciji gostiju koji su zasluženo pobedili. Krajnji rezultat je mogao biti izražen čak i dvocifrenom razlikom da su gostujući igrači u samom finišu bili malo skoncentrisaniji.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši Proletera slavili u Kikindi: Zaslužena pobeda Zrenjaninaca

    Rukometaši Proletera slavili su sinoć u Kikindi. Zrenjaninci su, u okviru 16. kola ARKUS lige, savladali Kikindu Grindex rezultatom 31:24 (16:8).

     

    Susret je protekao u potpunoj dominaciji gostiju koji su zasluženo pobedili. Krajnji rezultat je mogao biti izražen čak i dvocifrenom razlikom da su gostujući igrači u samom finišu bili malo skoncentrisaniji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Danilo Kondić (ŽFK Banat Bagljaš): Ozbiljno se spremamo za nastavak prvenstva

     

    U timu Proletera istakao se Ognjen Karlaš sa devet postignutih golova. On je proglašen i za najboljeg igrača utakmice.

     

    Vesko Barjaktarović je šest puta zatresao protivničku mrežu, a Miloš Pavlović i Lazar Pavlović postigli su po četiri pogotka. U listu strelaca upisali su se i Aleksandar Rudić (3), Aleksa Skuban i Filip Terzić sa po dva gola, kao i Dušan Vukadinović koji je postigao jedan pogodak.

     

     

    Posle 16 odigranih kola, izabranici Gorjana Spahića nalaze se na devetom mestu, sa deset osvojenih bodova. Rukometaši Proletera su u dosadašnjem delu prvenstva pretrpeli 11 poraza i pet puta trijumfovali.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na prvom mestu nalazi se Vojvodina sa 28 bodova i utakmicom zaostatka. Novosađani će 22. februara odmeriti snage sa Obilićem, koji ima dva boda više od Proletera.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport