• RK Vojvodina naneo poraz zrenjaninskim rukometašima (Foto)

    RK Proleter – RK Vojvodina 15:27 (poluvreme 7:10)   Rukometaši Proletera pretrpeli su ubedljiv poraz na domaćem terenu. Od njih je u subotu, 12. septembra, bila bolja ekipa novosadske Vojvodine, redovan učesnik SEHA lige i glavni pretedent za osvajanje titule u nastupajućem prvenstvu Super lige Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Slabašni Beovuk nije mogao da parira […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RK Vojvodina naneo poraz zrenjaninskim rukometašima (Foto)

    RK Proleter – RK Vojvodina 15:27 (poluvreme 7:10)

     

    Rukometaši Proletera pretrpeli su ubedljiv poraz na domaćem terenu. Od njih je u subotu, 12. septembra, bila bolja ekipa novosadske Vojvodine, redovan učesnik SEHA lige i glavni pretedent za osvajanje titule u nastupajućem prvenstvu Super lige Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Slabašni Beovuk nije mogao da parira Proleteru (Foto)

     

    Zrenjaninci su bili ravnopravan protivnik u većem delu prvog poluvremena. Čvrsta igra koja ih je krasila u tom periodu, mnogo trčanja i dobra rešenja u napadu, doprineli su da na parketu gledamo pravu rovovsku borbu dva izuzetno kvalitetna protivnika.

     

    rk proleter - rk vojvodina
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Međutim, veliki broj grešaka i izgubljenih lopti u drugom poluvremenu, od strane izabranika Momira Rnića, omogućili su rukometašima RK Vojvodina da svoju prednost uvećavaju iz minuta u minut, da bi u 57. minutu na semaforu bilo viđeno maksimalnih četrnaest golova prednosti u korist Novosađana.

     

    Najefikasniji u redovima Proletera bio je Ognjen Karlaš sa četiri postignuta pogotka. Treba napomenuti da se na ovom susretu čak osam rukometaša zrenjaninskog tima upisalo u listu strelaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    rk proleter - rk vojvodina
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport