• PRVI OVOSEZONSKI PORAZ RUKOMETAŠA PROLETERA

    RK VRBAS – RK PROLETER (Zrenjanin) 30:25 (poluvreme 16:11)   Odloženu utakmicu 6. kola muške Super B lige, grupa Sever-Centar, rukometaši Proletera odigrali su u Vrbasu pred oko 200 gledalaca, gostujući istoimenoj ekipi.     Nažalost, zabeležen je prvi ovosezonski poraz. Domaći igrači su tokom većeg dela utakmice bili u vođstvu, a prednost od 5 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVI OVOSEZONSKI PORAZ RUKOMETAŠA PROLETERA

    RK VRBAS – RK PROLETER (Zrenjanin) 30:25 (poluvreme 16:11)

     

    Odloženu utakmicu 6. kola muške Super B lige, grupa Sever-Centar, rukometaši Proletera odigrali su u Vrbasu pred oko 200 gledalaca, gostujući istoimenoj ekipi.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nažalost, zabeležen je prvi ovosezonski poraz. Domaći igrači su tokom većeg dela utakmice bili u vođstvu, a prednost od 5 golova razlike, koja je napravljena još u prvom poluvremenu, održavana je i tokom drugog dela meča, te je utakmica završena rezultatom 30:25.

     

    Najefikasniji među zrenjaninskim crveno-belim bio je Marko Trninić sa postignutih 9 golova, a treba istaći i dobru efikasnost Veska Barjaktarovića, koji je mrežu domaće ekipe zatresao 6 puta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport