• Proleter poražen u subotu na gostovanju u Zemunu

    KK Borac (Zemun) – KK Proleter Naftagas (Zrenjanin) 91:83 (19:17, 18:28, 21:21, 33:17)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da ostvare pobedu na gostovanju u Zemunu. Od njih je u okviru 6. kola Druge lige – grupa Sever bila bolja ekipa KK Borac, koja je slavila rezultatom 91:83.   PROČITAJTE JOŠ: Milivoje Jovčić – vrhunski košarkaški […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter poražen u subotu na gostovanju u Zemunu

    KK Borac (Zemun) – KK Proleter Naftagas (Zrenjanin) 91:83 (19:17, 18:28, 21:21, 33:17)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da ostvare pobedu na gostovanju u Zemunu. Od njih je u okviru 6. kola Druge lige – grupa Sever bila bolja ekipa KK Borac, koja je slavila rezultatom 91:83.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Milivoje Jovčić – vrhunski košarkaški sudija impresivne biografije

     

    Na velikim mukama je bio Stefan Atanacković sa sastavljanjem ekipe, s obzirom na to da je na ovom meču mogao da računa na samo sedmoricu igrača. Ipak, momci u crveno-belim dresovima nisu istakli belu zastavu. Većim delom utakmice pružali su dostojan otpor. U nekoliko navrata su imali prednost od deset i više poena razlike. Ipak, ekipu je savladao umor, zbog toga što ključni igrači nisu mogli da se odmore na klupi, što je i dovelo do poraza na ovom meču.

     

    Najefikasniji među košarkašima Proletera bio je Marko Šinik sa 23 postignuta poena. Nikola Šućov je postigao 22, dok je Bojan Davidovac zabeležio 20 poena.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport