• Proleter i Jugović odigrali prijateljsku utakmicu uz prijateljski rezultat (Foto)

    RK Proleter – RK Jugović (Kać) 38:38 (poluvreme 20:20)   Pauzu u šampionatu ARKUS Super lige Srbije, pored svakodnevnih treninga, rukometaši zrenjaninskog Proletera koriste da snage odmere sa drugim ekipama, te na taj način bruse formu za nastavak šampionata. Tako su zrenjaninski crveno-beli u subotu, 25. januara, na parketu Kristalne dvorane, odigrali prijateljski meč sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter i Jugović odigrali prijateljsku utakmicu uz prijateljski rezultat (Foto)

    RK Proleter – RK Jugović (Kać) 38:38 (poluvreme 20:20)

     

    Pauzu u šampionatu ARKUS Super lige Srbije, pored svakodnevnih treninga, rukometaši zrenjaninskog Proletera koriste da snage odmere sa drugim ekipama, te na taj način bruse formu za nastavak šampionata. Tako su zrenjaninski crveno-beli u subotu, 25. januara, na parketu Kristalne dvorane, odigrali prijateljski meč sa RK Jugović iz Kaća, članom Prve B lige Srbije.

     

     

    Treneri oba kluba meč su iskoristili da isprobaju mnoštvo taktičkih zamisli koje planiraju da koriste u nastavku šampionata, uigraju neke nove akcije, te ne čudi što se mnogo grešilo na obe strane. Međutim, veliki broj golova uz fer i sportsko ponašanje oba aktera na parketu, zadovoljilo je stotinak gledalaca, koji su sa tribina posmatrali ovu prijateljsku utakmicu.

     

    Na kraju i rezultat je bio pravi prijateljski, nerešen 38:38.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport