• PRIJEM ZA ZLATNE RUKOMETAŠE, STUDENTE NAŠEG FAKULTETA

    ZRENJANIN – Za rukometaše, studente Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, pobednike i osvajače zlata na rukometnom turniru u okviru „Euroijade“, održane u Parizu, danas je priređen prijem u Gradskoj kući.     Prijem su priredili pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković. Oni su zrenjaninskim rukometašima čestitali na uspešnom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJEM ZA ZLATNE RUKOMETAŠE, STUDENTE NAŠEG FAKULTETA

    ZRENJANIN – Za rukometaše, studente Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, pobednike i osvajače zlata na rukometnom turniru u okviru „Euroijade“, održane u Parizu, danas je priređen prijem u Gradskoj kući.

     

     

    Prijem su priredili pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković. Oni su zrenjaninskim rukometašima čestitali na uspešnom predstavljanju fakulteta, našeg grada i Srbije, na važnom nadmetanju u studentskoj konkurenciji i odbranjenoj zlatnoj medalji osvojenoj u Pragu.

     

    -Hteli smo da odamo priznanje ovim mladim ljudima na lepom rezultatu. Ne smemo zaboraviti činjenicu da su oni članovi Rukometnog kluba „Proleter“ i da očekujemo da će tu postizati još bolje rezultate. Nadamo se da će studentski sport u našem gradu doživeti renesansu – istakao je Salapura.

     

    -Imali smo naporan put do Pariza, peh sa povredama dvojice igrača već prvog dana, ali i pored svih nedaća bili smo superiorni u duelima sa svim protivnicima. Većina nas trenira u Rukometnom klubu „Proleter“, dobro se poznajemo i imamo kvalitet da pravimo dobre rezultate, pa verujem da ćemo osvajati medalje i u narednim godinama – naglasio je Marko Gaćinović, kapiten ekipe.

     

    Marko Gaćinović

     

    I njegov saigrač Marko Trninić zadovoljan je ostvarenim rezultatom.

     

    – Ovo je veoma korisno iskustvo, na kojem smo pokazali kvalitet, i pored činjenice da smo imali najviše odigranih utakmica. Verujem da ćemo iduće  godine u Berlinu takođe uzeti zlato – najavio je Marko Trninić, koji ističe da mu je cilj da završi fakultet, a da istovremeno razvija uspešnu rukometnu karijeru u klubu „Proleter“.

     

    On se zahvalio i Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ i Gradu Zrenjaninu na velikoj podršci.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport