• PRIJATELJSKA UTAKMICA: FUDBALERI BUDUĆNOSTI SAVLADALI PROLETER (FOTO)

    ZRENJANIN – U okviru priprema pred nastavak prolećne polusezone, na Gradskom stadionu u Zrenjaninu, u subotu, 4. februara, odigrana je prijateljska fudbalska utakmica između FK „Proleter“ (Zrenjanin) i FK „Budućnost“ (Srpska Crnja). Utakmica je poslužila trenerima oba tima da provere u kakvoj su formi njihovi timovi u ovom delu priprema, kao i za uigravanje ekipa. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJATELJSKA UTAKMICA: FUDBALERI BUDUĆNOSTI SAVLADALI PROLETER (FOTO)

    ZRENJANIN – U okviru priprema pred nastavak prolećne polusezone, na Gradskom stadionu u Zrenjaninu, u subotu, 4. februara, odigrana je prijateljska fudbalska utakmica između FK „Proleter“ (Zrenjanin) i FK „Budućnost“ (Srpska Crnja).

    Foto: Zoran Bogaroški

    Utakmica je poslužila trenerima oba tima da provere u kakvoj su formi njihovi timovi u ovom delu priprema, kao i za uigravanje ekipa.

    – Pripreme za nastavak sezone smo počeli pre nepune dve nedelje, tako da su nam noge još uvek jako teške. Ovo je prva utakmica koju igramo nakon ledenih dana. Pokušaćemo da na teren sprovedemo neke nove taktičke zamisli našeg trenera, da uigramo neke nove akcije, a i ovo je idealna prilika da mladi igrači koji su nam se priključili iz omladinskog pogona, debituju za prvi tim – rekao je za portal zrenjaninski.com Miloš Kragulj, prvotimac zrenjaninskog „Proletera“. 

    Na kraju, gostujuća ekipa se bolje snašla po veoma lošem terenu, a konačan rezultat je glasio 0:3.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški 

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport