• POVREDE I PREHLADE OMELE PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

    ZRENJANIN – Novinari informativnog portala zrenjaninski.com u četvrtak uveče prisustvovali su treningu futsal ekipe SAS i tom prilikom porazgovarali sa prvim strategom tima Milivojem Simom Batinicom. Razgovarali smo o toku priprema pred nastavak sezone, o novinama u klubu, aktuelnom EURO 2018 – prvenstvu Evrope u futsalu koji se ovih dana održava u Sloveniji…     […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POVREDE I PREHLADE OMELE PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

    ZRENJANIN – Novinari informativnog portala zrenjaninski.com u četvrtak uveče prisustvovali su treningu futsal ekipe SAS i tom prilikom porazgovarali sa prvim strategom tima Milivojem Simom Batinicom. Razgovarali smo o toku priprema pred nastavak sezone, o novinama u klubu, aktuelnom EURO 2018 – prvenstvu Evrope u futsalu koji se ovih dana održava u Sloveniji…

     

    sas Simo Batinica
    Simo Batinica (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    – Pripremamo se gotovo mesec dana u hali Medison i Kristalnoj dvorani. U proteklom periodu imali smo puno problema. Stariji igrači nisu 100 odsto trenirali, i to će nam biti najveći problem. Poslednjih pet – šest dana imali smo puno povreda i prehlada među igračima, tako da i nismo odradili ove pripreme baš onako kako sam ih zamislio – rekao je popularni Simo u razgovoru sa našim reporterom.

     

    On je dodao da su u proteklom vremenu zrenjaninski futsaleri imali dve prijateljske utakmice, u kojima rezultat nije bio toliko bitan, koliko uigravanje pojedinih akcija i nekih stvari koje će primenjivati u drugom delu sezone.

     

    – Mislim da prva utakmica u nastavku prvenstva u Nišu, protiv Vintersporta, može puno toga da reši i donese, mada je prvenstvo dugo. Imamo bod manje od vodećeg Vranja. Zadržali smo gro ekipe, a ima tu i dosta novih mladih igrača. Važno je dodati i da ekipa SAS-a ima novog sponzora koji će nam sigurno mnogo pomoći u nastavku sezone. Moj veliki prijatelj Predrag Jovančić iz Sarajeva, sa svojom kompanijom „Fertilita“, odlučio je da pomogne klubu – izjavio je Batinica.

     

    Milivoje je takođe napomenuo da je on, kao i svi igrači iz kluba, pored svakodnevnih treninga ovih dana bio u prilici i da putem malih ekrana prati EURO 2018. u futsalu.

     

    – Dva bivša igrača našeg tima su na ovom Evropskom prvenstvu nosila dres reprezentacije Srbije. Ne mogu se mešati u izbor selektora, ali mislim da je pogrešna njegova odluka da Nikola Matijević ne igra prve dve utakmice. I tih 4-5 minuta koje je odigrao protiv Kazahstana pokazalo je da će Nikola biti igrač na kojem će se bazirati igra Srbije u futsalu. Naša reprezentacija nije u četvrtfinalu imala puno sreće. Još jedan Zrenjaninac, Slobodan Rajčević, pogodio je tri stative. Šteta… Imali su zaista veliku šansu da van naše države osvoje medalju. Nadamo se da će sledeće prvenstvo biti bolje – dodao je Batinica za kraj našeg razgovora.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport