• PORTAL „ZRENJANINSKI“ U POSETI RVAČIMA: Ovako treniraju naši šampioni (FOTO)

    Za nekoliko dana očekuje ih važno takmičenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PORTAL „ZRENJANINSKI“ U POSETI RVAČIMA: Ovako treniraju naši šampioni (FOTO)

    ZRENJANIN – U četvrtak, 14. aprila, u Kristalnoj dvorani počinje kvalifikacioni turnir u rvanju za plasman na Olimpijske igre. Davor Štefanek je već osvojio ulaznicu za Rio, a očekuje se da će za vikend norme ostvariti i Viktor Nemeš i Kristijan Fris.

    rvanje-trening

    – Od decembra smo se uspešno pripremali i rezultati su se pokazali pre mesec dana na evropskom prvenstvu, sa kojeg smo doneli tri medalje. Najviše šansi da osvoje norme imaju Nemeš i Fris i nadam se da ćemo zajedno otići na Olimpijske igre, sa kojih ćemo, verujem, posle 32 godine doneti medalju. Mi smo tim i daćemo sve od sebe – ispričao je za portal „Zrenjaninski“ Davor Štefanek.

    Viktor Nemeš  trenutno ima manju povredu, pa se pred samo takmičenje ne forsira previše, već samo skida kile, kako bi se potpuno spreman borio u petak.

    – Konkurencija neće biti tako jaka i mislim da ću uspeti da osvojim ulaznicu za Rio – istakao je Nemeš.

    Kristijan Fris će se takmičiti u kategoriji od 59 kg, očekuje jaku konkurenciju, ali veruje da će uspeti da osvoji normu.

    – Meni će ovo biti poslednja šansa, jer posle Olimpijade hoću da prekinem sa rvanjem i počnem eventualno neku trenersku karijeru. Voleo bih da na kraju karijere odem u Rio i osvojim medalju – rekao je Fris.

    rvanje-trening

    rvanje-trening

    rvanje-trening

    rvanje-trening

    rvanje-trening

    rvanje-trening

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport