• Porazom se oprostili od domaće publike (Foto)

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera doživeli su ubedljiv poraz na oproštajnoj utakmici od domaće publike. U pretposlednjem, 21. kolu, ovosezonskog rukometnog prvenstva Super B lige – grupa Sever Centar, rezultat je bio 25:33 (poluvreme 11:16).   Samo u prvih 10 minuta viđena je ravnopravna borba, nakon čega su gosti preuzeli totalnu dominaciju, te prvo poluvreme završavaju sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Porazom se oprostili od domaće publike (Foto)

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera doživeli su ubedljiv poraz na oproštajnoj utakmici od domaće publike. U pretposlednjem, 21. kolu, ovosezonskog rukometnog prvenstva Super B lige – grupa Sever Centar, rezultat je bio 25:33 (poluvreme 11:16).

     

    Samo u prvih 10 minuta viđena je ravnopravna borba, nakon čega su gosti preuzeli totalnu dominaciju, te prvo poluvreme završavaju sa pet golova razlike u njihovu korist.

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Drugo poluvreme takođe počinje sa egal igrom, ali nekoliko neplaniranih promašaja izabranika Zoltana Ivanice iz izgrađenih akcija, omogućili su Crvenčanima da iz kontranapada uvećavaju prednost, te utakmicu dobiju sa ubedljivih osam golova razlike.

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Aleksa Gaćinović sa šest postignutih pogodaka, dok su ga u stopu pratili Matija Bjelica sa pet i Saša Terzić sa četiri postignuta  gola.

     

    Pre poslednjeg kola, u kom rukometaši Proletera gostuju u Kikindi, zrenjaninski rukometaši zauzimaju treće mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova.

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport