• Pokrajina izdvojila sredstva za sportske terene u Zrenjaninu, Melencima, Srpskoj Crnji…

    Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas predstavnicima lokalnih samouprava, škola i sportskih centara ugovore za realizaciju ukupno 57 projekata za izgradnju, održavanje i opremanje sportskih objekata. Ugovori su vredni 225 miliona dinara i realizuju se putem Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Reč je o 39 projekata školske sportske infrastrukture i 18 projekata […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pokrajina izdvojila sredstva za sportske terene u Zrenjaninu, Melencima, Srpskoj Crnji…

    Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas predstavnicima lokalnih samouprava, škola i sportskih centara ugovore za realizaciju ukupno 57 projekata za izgradnju, održavanje i opremanje sportskih objekata. Ugovori su vredni 225 miliona dinara i realizuju se putem Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Reč je o 39 projekata školske sportske infrastrukture i 18 projekata javne sportske infrastrukture.

     

    Mirović je tom prilikom spomenuo i Gradski stadion u Karađorđevom parku u Zrenjaninu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dominacija Zrenjaninaca: Proleteru neverovatnih 66 medalja, kadeti prvaci Vojvodine

     

    – Očekujem da će stadion u Zrenjaninu, na kojem je ponikla svetska šampionka u atletici Ivana Španović, biti gotov do kraja godine. Nastavićemo i u godinama pred nama izdvajanja za razvoj i unapređenje sportske infrastrukture. Da sve ovo ima smisla govore rezultati koje postižu naši sportisti širom sveta – dodao je Mirović.

     

    U Zrenjaninu sanacija terena za basket

     

    Grad Zrenjanin je na ovom konkursu dobio 1,3 miliona dinara za sanaciju postojećeg terena za basket 3×3 na otvorenom.

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Žitišta je dobila 3,5 miliona dinara za zamenu stolarije u fiskulturnoj sali, a Opština Nova Crnja tri miliona dinara za dogradnju pomoćnog objekta, odnosno nadstrešnice na tribinama u Srpskoj Crnji.

     

    Opštini Novi Bečej je pripalo deset miliona dinara za izgradnju sportskog objekta sa pratećim sadržajima u Novom Miloševu. Na 5,7 miliona dinara može da računa Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ u Melencima, a sredstva su namenjena za održavanje otvorenog sportskog terena.

     

    Opštini Sečanj je dodeljeno blizu tri miliona dinara za adaptaciju zgrade za sport i fizičku kulturu u Jaši Tomiću.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takođe, odobrena su sredstva i za dva projekta u Zrenjaninu i Srpskoj Crnji, koja se odnose na opremanje sportskih objekata. Osnovna škola „Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina je za te namene dobila 743.346 dinara, dok je OŠ „Đura Jakšić“ iz Srpske Crnje odobreno 553.824 dinara za opremanje fiskulture sale.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport