• Počinje kvalifikacioni turnir za juniorsko Evropsko prvenstvo u odbojci

    Kvalifikacioni turnir za 26. Evropsko prvenstvo za juniore i juniorke u odbojci počinje danas u Zrenjaninu, a u Kristalnoj dvorani, tokom tri dana, nadmetaće se juniori Srbije, Portugalije i Norveške, i juniorke Srbije, Holandije, Mađarske i Danske.   U pitanju su grupe kvalifikacija A za juniorke i F za juniore, a samo pobednici grupa, dakle […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počinje kvalifikacioni turnir za juniorsko Evropsko prvenstvo u odbojci

    Kvalifikacioni turnir za 26. Evropsko prvenstvo za juniore i juniorke u odbojci počinje danas u Zrenjaninu, a u Kristalnoj dvorani, tokom tri dana, nadmetaće se juniori Srbije, Portugalije i Norveške, i juniorke Srbije, Holandije, Mađarske i Danske.

     

    U pitanju su grupe kvalifikacija A za juniorke i F za juniore, a samo pobednici grupa, dakle prvoplasirane ekipe kod juniora i juniorki, izboriće plasman na evropsko prvenstvo, koje se igra u konkurenciji juniorki (do 19 godina) od 1. do 9. septembra u Albaniji, a mesta odigravanja će naknadno biti određena. U konkurenciji juniora (do 20 godina) igra se od 14. do 22. jula u Hagu i Ejdeu, u Holandiji, i Kortrajku u Belgiji.

     

    Od danas, do subote, na turniru u Zrenjaninu svakog dana odigraće se po tri utakmice, a u nastavku donosimo raspored i satnicu mečeva:

     

    Juniorke, U19:

     

    Četvrtak, 26. april: Danska – Holandija 15 časova

     

    Četvrtak, 26. april: Srbija – Mađarska 17:30h

     

    Petak, 27. april: Holandija – Mađarska 15h

     

    Petak, 27. april: Danska – Srbija 17.30h

     

    Subota, 28. april: Mađarska – Danska 15h

     

    Subota, 28. april: Holandija – Srbija 17.30h

     

     

    Juniori, U20:

     

    Četvrtak, 26. april: Norveška – Portugal 20h

     

    Petak, 27. april: Srbija – Norveška 20h

     

    Subota, 28. april: Portugal – Srbija 20h

     

    Odbojkaški savez Srbije i Grad Zrenjanin pozivaju sve ljubitelje odbojke i sporta uopšte, sve navijače, da pruže što snažniju podršku našim selekcijama, ali i da posetom Kristalnoj dvorani daju doprinos uspešnoj organizaciji ovog turnira, u sportu u kom je Srbija u samom svetskom vrhu. Ulaz na sve mečeve je slobodan.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport