• Početak sezone 20. avgusta: U prvenstvu A lige FSG Zrenjanin učestvuje 14 klubova

    Izvršni odbor Fudbalskog saveza grada Zrenjanina je usvojio propozicije takmičenja A i B lige FSG Zrenjanin sa kalendarom takmičenja u sezoni 2023/24.   Održan je i sastanak sa predstavanicma klubova na kojem je obavljen žreb takmičarskih brojeva.   PROČITAJTE JOŠ: Bokser Tadija Eremić osvojio prvo mesto i titulu najboljeg tehničara turnira u Podgorici   U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Početak sezone 20. avgusta: U prvenstvu A lige FSG Zrenjanin učestvuje 14 klubova

    Izvršni odbor Fudbalskog saveza grada Zrenjanina je usvojio propozicije takmičenja A i B lige FSG Zrenjanin sa kalendarom takmičenja u sezoni 2023/24.

     

    Održan je i sastanak sa predstavanicma klubova na kojem je obavljen žreb takmičarskih brojeva.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bokser Tadija Eremić osvojio prvo mesto i titulu najboljeg tehničara turnira u Podgorici

     

    U prvenstvu A lige učestvuje 14 klubova. To su Krajina (Krajišnik), Lehel (Zrenjanin), OFK Gradnulica (Zrenjanin), Tamiš (Farkaždin), OFK Klek, KSK Konak 1926, Zadrugar (Lazarevo), ASK (Aradac), Potisje (Knićanin), Borac (Zrenjanin), Mladost (Lukićevo), Mladost (Belo Blato), Naftagas (Boka) i Jedinstvo 2014 (Ečka).

     

    Prvi deo sezone počinje 20. avgusta i trajaće do 12. novembra. Prolećni deo sezone je na programu od 17. marta do 9. juna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: MINIMALAC SE POVEĆAVA DO KRAJA GODINE: OVDE se PRIJAVITE i preuzmite odmah 4.000 DINARA!

     

    U prvom kolu, koje je na programu u nedelju, 20. avgusta, u 17 sati, sastaju se: Krajina – Jedinstvo 2014; Lehel – Naftagas (B); OFK Gradnulica – Mladost (Belo Blato); Tamiš – Mladost (Lukićevo); OFK Klek – Borac; KSK Konak 1926 – Potisje; Zadrugar – ASK.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport