• Pobedom završili jesenji deo fudbalskog prvenstva

    FK Kozara – FK Radnički 2:3 (poluvreme 0:2)   Utakmicama 15. kola završen je jesenji deo fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Fudbaleri Radničkog svoje poslednje jesenje izdanje imali su u Banatskom Velikom Selu protiv ekipe Kozare.   Izabranici Predraga Kandića ostvarili su veoma važnu pobedu od 3:2, te na taj način se učvrstili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobedom završili jesenji deo fudbalskog prvenstva

    FK Kozara – FK Radnički 2:3 (poluvreme 0:2)

     

    Utakmicama 15. kola završen je jesenji deo fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Fudbaleri Radničkog svoje poslednje jesenje izdanje imali su u Banatskom Velikom Selu protiv ekipe Kozare.

     

    Izabranici Predraga Kandića ostvarili su veoma važnu pobedu od 3:2, te na taj način se učvrstili na trećoj poziciji na tabeli, sa 29 osvojenih bodova, četiri manje od drugoplasirane Bačke.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninke bile dostojan rival samo u drugoj četvrtini utakmice

     

    Golove za Radnički postigli su Miloš Savanović u 12. i 59. minutu, kao i Boris Ćirić u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Strelci za domaću Kozaru bili su Dušan Božić u 50. i Milan Vojvodić u 86. minutu utakmice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport