• POBEDA PROLETERA NA PREMIJERI IZMENJENOG TIMA (FOTO)

    RK Proleter – RK Inđija 23:22 (poluvreme 9:10)   Na premijeri poprilično izmenjenog tima rukometaša Proletera pred zrenjaninskom publikom, u prvom kolu nastavka šampionata Super B lige Srbije za muškarce, zabeležena je osma ovosezonska pobeda, i na taj način je zadržan priključak ka samom vrhu tabele.     Veoma čvrsta i neizvesna utakmica, u kojoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POBEDA PROLETERA NA PREMIJERI IZMENJENOG TIMA (FOTO)

    RK ProleterRK Inđija 23:22 (poluvreme 9:10)

     

    Na premijeri poprilično izmenjenog tima rukometaša Proletera pred zrenjaninskom publikom, u prvom kolu nastavka šampionata Super B lige Srbije za muškarce, zabeležena je osma ovosezonska pobeda, i na taj način je zadržan priključak ka samom vrhu tabele.

     

    RK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma čvrsta i neizvesna utakmica, u kojoj su se ekipe smenjivale u vođstvu, pripala je, zahvaljujući boljoj koncentraciji, domaćoj ekipi.

     

    RK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Činjenica je da je sad ovo novi Proleter, da je drugačiji u odnosu na prethodnu polusezonu. Samim tim, dosta igrača je mnogo manje igralo u prethodnom periodu. Usled svega toga, pojavila se neka pozitivna nervoza. Ali, to je prva utakmica. Verujem da su sada igrači dobili određeno samopouzdanje tako da će u narednom periodu biti lakše – rekao je nakon utakmice Nebojša Jokić, sportski direktor RK Proleter.

     

    RK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji igrač meča bio je Aleksa Gaćinović, sa osam postignutih pogodaka, a on je ujedno proglašen i za najboljeg igrača ovog susreta.

     

    U narednom kolu, RK Proleter, u derbiju kola, gostuje u Lazarevcu, prvoplasiranoj Kolubari.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport