• Plivači Proletera oborili nekoliko rekorda na Prvenstvu Srbije!

  Na Prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno, koje je održano na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, plivači Proletera oborili su nekoliko rekorda! Plivački klub Proleter je, u podmlađenom sastavu, nastupio sa 24 takmičara.   U konkurenciji 350 takmičara iz 48 klubova, ekipa Proletera osvojila je sedam medalja i oborila pet državnih rekorda.   Rekorde su oborili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Plivači Proletera oborili nekoliko rekorda na Prvenstvu Srbije!

  Na Prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno, koje je održano na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, plivači Proletera oborili su nekoliko rekorda! Plivački klub Proleter je, u podmlađenom sastavu, nastupio sa 24 takmičara.

   

  U konkurenciji 350 takmičara iz 48 klubova, ekipa Proletera osvojila je sedam medalja i oborila pet državnih rekorda.

   

  Rekorde su oborili Justin Cvetkov na 50 i 100 kraul do 11 godina, Ognjen Kovačević na 50 i 100 leđno do 13 godina, i Lena Stojiljkovski na 1.500 kraul do 12 godina. Treneri ekipe su bili Radišić i Jocić.

   

  Druga mesta u svojoj konkurenciji osvojili su Enja Katnić i Ognjen Grgur, a treća Vladimir Petraš.

   

  Muška štafeta 4×50 kraul, u sastavu Nemanja Marić, Nikola Marić, Marko Vujin i Vladimir Petraš, osvojila je drugo mesto.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport