• PLIVAČI PROLETERA IZ VODE IZAŠLI SA NAJSJAJNIJIM ODLIČJIMA

  BEOGRAD, ADA – U Beogradu je od 4. do 6. avgusta održano Prvenstvo Srbije u plivanju za juniore i seniore, na kojem je učestvovalo 345 takmičara iz 45 klubova.     Ekipa zrenjaninskog Proletera je nastupila sa 18 takmičara koji su osvojili ukupno deset medalja. Treneri ekipe su bili Pejinović i Jocić.   Zlato je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PLIVAČI PROLETERA IZ VODE IZAŠLI SA NAJSJAJNIJIM ODLIČJIMA

  BEOGRAD, ADA – U Beogradu je od 4. do 6. avgusta održano Prvenstvo Srbije u plivanju za juniore i seniore, na kojem je učestvovalo 345 takmičara iz 45 klubova.

   

   

  Ekipa zrenjaninskog Proletera je nastupila sa 18 takmičara koji su osvojili ukupno deset medalja. Treneri ekipe su bili Pejinović i Jocić.

   

  Zlato je osvojio Nikola Aćin (50m slobodno), kao i dva srebra na 50m leđno i 100m leđno. Srebrna medalja pripala je i Ivanu Lenđeru na 50m delfin.

   

  Bronzane medalje osvojili su Ivan Lenđer (50m slobodno), Marko Danev (200m leđno), štefete 4 x 100m slobodno (Poša, Aćin, Danev, Lenđer), i 4 x 200m slobodno (Aćin, Marić, Danev, Petraš), kao i Danica Cvetković na 200m slobodno i 200m leđno.

   

  plivanje-proleter

   

  Takođe, Plivački klub Proleter je sa 22 takmičara učestvovao na međunarodnom plivačkom mitingu Delfin Kup 2017 u Adi, na kojem je nastupilo 300 plivača iz Srbije, Hrvatske, Izraela, Mađarske, Nemačke i Rumunije.

   

  Osvojeno je ukupno sedam medalja, od čega šest zlatnih. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

   

  Zlato su osvojili Marko Vujin (50m slobodno), Justin Cvetkov (50m slobodno i 50m leđno), Marko Vujin (50m delfin), Nevena Petraš (50m leđno) i Laura Horvat (50m delfin), dok je srebro pripalo Đorđu Čarniću (50m leđno).

   

  Ovim takmičenjima je završena sezona takmičarskog plivanja PK Proleter. Takmičari će imati dve nedelje odmora i već 21. avgusta počinje nova sezona pripremema u Bijeloj, u Crnoj Gori.

   

  Škola plivanja i obuka neplivača će neprestano raditi tokom celog leta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport