• Plivači blistali na prvenstvu Vojvodine: Osvojili 45 zlatnih medalja

    Proteklog vikenda održano je prvenstvo Vojvodine u plivanju za pionire, kadete, juniore i apsolutno. Takmičenje je, zbog trenutne epidemiološke situacije, bilo podeljeno na tri regiona i devet delova.   Prvenstvo Vojvodine je okupilo ukupno 389 takmičara.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci u vrhu tabele: Košarkaši Bagljaša vezali pet pobeda   Prvo kolo je održano u Subotici, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači blistali na prvenstvu Vojvodine: Osvojili 45 zlatnih medalja

    Proteklog vikenda održano je prvenstvo Vojvodine u plivanju za pionire, kadete, juniore i apsolutno. Takmičenje je, zbog trenutne epidemiološke situacije, bilo podeljeno na tri regiona i devet delova.

     

    Prvenstvo Vojvodine je okupilo ukupno 389 takmičara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci u vrhu tabele: Košarkaši Bagljaša vezali pet pobeda

     

    Prvo kolo je održano u Subotici, drugo u Zrenjaninu, a treće u Novom Sadu. Rezultati sa sva tri takmičenja su spojeni i dobijen je konačan zapisnik sa takmičenja na kojem je Plivački klub Proleter iz Zrenjanina bio veoma uspešan. Zrenjaninski plivači su osvojili 89 medalja, od čega 45 zlatnih.

     

    Pioniri i juniori su ekipno prvaci Vojvodine, dok su kadeti osvojili drugo. Ognjen Kovačević je oborio rekord u trci 100 leđno za kadete, a Justin Cvetkov u trci 200 kraul, takođe za kadete. Nevena Petraš je u disciplini 50 leđno oborila rekord Srbije za pionirke.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport