• Pionirska liga Vojvodine: Gradski derbi pripao Proleteru (Foto)

    FK Proleter – Akademija Bambi 3:1 (poluvreme 2:0)   Zrenjaninci su i ove subote bili u prilici da posmatraju još jedan gradski fudbalski derbi. Naime, u okviru 11. kola Pionirske lige Vojvodine „Istok“, u kojoj se takmiče četiri kluba iz grada na obalama Begeja, na pomoćnom terenu stadiona kraj Karađorđevog parka sastali su se momci […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pionirska liga Vojvodine: Gradski derbi pripao Proleteru (Foto)

    FK ProleterAkademija Bambi 3:1 (poluvreme 2:0)

     

    Zrenjaninci su i ove subote bili u prilici da posmatraju još jedan gradski fudbalski derbi. Naime, u okviru 11. kola Pionirske lige Vojvodine „Istok“, u kojoj se takmiče četiri kluba iz grada na obalama Begeja, na pomoćnom terenu stadiona kraj Karađorđevog parka sastali su se momci iz Proletera i Akademije Bambi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ubedljiva pobeda Radničkog: Dunav primio pet golova (Foto)

     

     

    Dobra fudbalska predstava zadovoljila je gledaoce koji su svaki potez pomno pratili i posmatrali locirani sa druge strane žice fudbalskog igrališta.

     

    Slavila je domaća ekipa rezultatom 3:1. Golove za ekipu Proletera postigli su Novak Topalović, Stefan Protić i Vladan Bala, dok je jedini pogodak za „bambijevce“ dao Mihajlo Mijatov sa bele tačke.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport