• PANČEVKE USPELE DA NADIGRAJU RUKOMETAŠICE PROLETERA

    ŽRK Proleter – ŽRK Pančevo 14:36 (poluvreme 5:18)   Ubedljiv poraz rukometašica Proletera na debiju pred domaćom publikom, u nastavku prvenstva Super B rukometne lige za žene, zabeležen je u okviru 11. kola, u utakmici protiv Pančeva.     Gošće su od samog starta nametnule žestok tempo igre kojem, zbog povreda i bolesti pojedinih prvotimki, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVKE USPELE DA NADIGRAJU RUKOMETAŠICE PROLETERA

    ŽRK ProleterŽRK Pančevo 14:36 (poluvreme 5:18)

     

    Ubedljiv poraz rukometašica Proletera na debiju pred domaćom publikom, u nastavku prvenstva Super B rukometne lige za žene, zabeležen je u okviru 11. kola, u utakmici protiv Pančeva.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Gošće su od samog starta nametnule žestok tempo igre kojem, zbog povreda i bolesti pojedinih prvotimki, desetkovani sastav mlade ekipe zrenjaninskog Proletera nije uspeo da pruži adekvatan otpor. Snažna odbrana i ubojit napad Pančevki doveli su do toga da su gošće već u dvadesetom minutu igre imale dvocifrenu prednost, a nakon prvog poluvremena izabranice trenera Dragana Lazarova postignu samo pet pogodaka.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Isti odnos snaga viđen je i u nastavku, tako da se prednost gošći iz Pančeva samo povećavala iz minuta u minut, sve do konačnih 22 gola razlike.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Jedina svetla tačka u domaćoj ekipi bila je Ivana Milanović sa postignutih 5 pogodaka.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Već narednog vikenda, rukometašice Proletera ponovo igraju na domaćem parketu, a u derbiju začelja dočekaće ekipu Požarevca.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Uz sve ovo, treba napomenuti da je informativni portal zrenjaninski.com postigao još jedan bitan sporazum, ovog puta sa čelnicima Rukometnog saveza Srbije i vodećim ljudima zrenjaninskih rukometnih klubova koji se takmiče u Super B ligi u obe konkurencije, tako da će vaš omiljeni portal tokom prolećnog dela polusezone biti neizostavni deo tehničke organizacije utakmica koje se igraju u našem gradu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport