• OSOBE SA INVALIDITETOM PROMOVISALE STRELIČARSTVO

    ZRENJANIN – U organizaciji Streličarskog kluba osoba sa invaliditetom „Zrenjanin“, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu sprovodi se akcija promocije streličarstva.     Prvoj promociji prisustvovali su kako članovi kluba, tako i članovi rukovodstva Sportskog saveza grada Zrenjanina.   – Streličarstvo je, ne samo sport, već i plemenita veština i ovom promocijom, prvom u nizu, želeli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OSOBE SA INVALIDITETOM PROMOVISALE STRELIČARSTVO

    ZRENJANIN – U organizaciji Streličarskog kluba osoba sa invaliditetom „Zrenjanin“, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu sprovodi se akcija promocije streličarstva.

     

    streličarstvo
    Slavoljub Epifanić

     

    Prvoj promociji prisustvovali su kako članovi kluba, tako i članovi rukovodstva Sportskog saveza grada Zrenjanina.

     

    – Streličarstvo je, ne samo sport, već i plemenita veština i ovom promocijom, prvom u nizu, želeli smo da ga predstavimo i približimo našim sugrađanima. Važno je napomenuti da se streličarstvom mogu baviti i deca, osobe sa invaliditetom i svi zainteresovani građani. Ovim sportom se pre svega pravilno razvija mentalna i fizička sprema, neguje takmičarski duh i korektan odnos među članovima kluba – kaže Slavoljub Epifanić, Zrenjaninac koji je u streličarstvu, iako potpuno slep, zabeležio izvanredne rezultate u kategoriji osoba sa invaliditetom.

     

    U letnjem periodu treninzi će se održavati svake srede, od 19 časova, i nedeljom, od 8 časova, na prostoru Gradskog bazena, najavljuju iz Streličarskog kluba „Zrenjanin“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport