• Osnovci iz Neuzine i Sečnja pobednici okružnog takmičenja u streljaštvu

    Na okružnom takmičenju u streljaštvu za učenike osnovnih i srednjih škola, koje je održano na gradskom strelištu u Zrenjaninu, muška ekipa Osnovne škole „Braća Stefanović“ iz Neuzine i ženski sastav Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Sečnja osvojili su prva mesta i plasirali se na školsku olimpijadu koja će biti održana na proleće naredne godine.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Osnovci iz Neuzine i Sečnja pobednici okružnog takmičenja u streljaštvu

    Na okružnom takmičenju u streljaštvu za učenike osnovnih i srednjih škola, koje je održano na gradskom strelištu u Zrenjaninu, muška ekipa Osnovne škole „Braća Stefanović“ iz Neuzine i ženski sastav Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Sečnja osvojili su prva mesta i plasirali se na školsku olimpijadu koja će biti održana na proleće naredne godine.

     

    Učenici, predvođeni nastavnicima fizičkog i zdravstvenog vaspitanja Slađanom Kravarušić i Milovanom Magovčevićem, ponovili su prošlogodišnji uspeh neuzinske škole i opet će se takmičiti na državnom nivou.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Zrenjanin nastupio u podmlađenom sastavu i ostvario odlične rezultate

     

    Ženska ekipa je nastupila u sastavu Jelena Spahić, Jelena Jožić i Vanja Džepčeski. Mušku ekipu predstavljali su učenici Bogdan Ungur, Emil Filep i Adam Černak.

     

     

    – Ovog puta smo ozbiljnije pristupili samom takmičenju, nošeni prošlogodišnjim uspehom i plasmanom na republičko takmičenje. Veliku pomoć pružilo nam je Lovačko udruženje “Gornji Tamiš” iz Boke, kroz vrednu donaciju vazdušne puške, municije i meta za vežbanje – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener muške ekipe iz Neuzine Milovan Magovčević.

     

    Prema njegovim rečima, opštinsko takmičenje je podignuto na viši nivo u saradnji sa matičnim sportskim savezom, tako da su na njemu učestvovale skoro sve škole.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Naši đaci su ponovo osvojili prvo mesto u muškoj, a učenice iz Sečnja u ženskoj konkurenciji na opštinskom nadmetanju, što nam je donelo plasman na okružno. I na okružnom smo bili najbolji i sada nam slede pripreme za naredni nivo takmičenja – zaključuje Magovčević.

     

    Najbolje srpske rukometašice zapevale zajedno sa Putom u centru grada (Video)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport