• Osma kajakaška regata „Begej 2018“ okupiće više od tri stotine takmičara

  U subotu, 25. avgusta, u prepodnevnim satima, u organizaciji zrenjaninskog Kajak kluba Begej, održaće se VIII kajakaška regata „Begej 2018“.   Regata će biti održana na Begeju, a start je ispred prostorija Kajak kluba Begej, ispod mosta kod Policijske uprave.   Prema rečima organizatora, regata će okupiti više od 15 klubova iz Srbije, sa više […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Osma kajakaška regata „Begej 2018“ okupiće više od tri stotine takmičara

  U subotu, 25. avgusta, u prepodnevnim satima, u organizaciji zrenjaninskog Kajak kluba Begej, održaće se VIII kajakaška regata „Begej 2018“.

   

  Regata će biti održana na Begeju, a start je ispred prostorija Kajak kluba Begej, ispod mosta kod Policijske uprave.

   

  Prema rečima organizatora, regata će okupiti više od 15 klubova iz Srbije, sa više od 300 takmičara u uzrasnoj kategoriji od 9 do 15 godina.

   

  kajakaška regata

   

  Zvanično otvaranje planirano je za 9.45 časova, a prva trka startovaće u 10 sati. Poslednja trka na regati, možda i najzanimljivija, održaće se po programu u 12.10 časova, a u njoj će se takmičiti žensko/muške posade. Trka je posvećena dugogodišnjem sekretaru kluba Jovici Manojloviću, a najbrža posada osvojiće vredan pehar.

   

  Organizatori pozivaju građane da prisustvuju ovom lepom sportskom događaju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport