• Oni su ostali verni klubu i poručuju: Jedinstvo zaslužuje vrh tabele (Foto)

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva započeo je pripreme za predstojeću takmičarsku sezonu u Vojvođanskoj ligi „Istok“. Na prozivci su bili i mladi igrači Goran Radišić, Đorđe Korać i Jovan Kujundžić, koji su produžili vernost klubu i na koje šef stručnog štaba Boško Mihajlović može da računa i u narednom periodu.   Karađorđevčani, koji su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oni su ostali verni klubu i poručuju: Jedinstvo zaslužuje vrh tabele (Foto)

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva započeo je pripreme za predstojeću takmičarsku sezonu u Vojvođanskoj ligi „Istok“. Na prozivci su bili i mladi igrači Goran Radišić, Đorđe Korać i Jovan Kujundžić, koji su produžili vernost klubu i na koje šef stručnog štaba Boško Mihajlović može da računa i u narednom periodu.

     

    Karađorđevčani, koji su prošlu sezonu završili na drugom mestu na tabeli, sa 69 osvojenih bodova, skorom od 21 pobede, šest remija i pet poraza, i gol razlikom od 80 postignutih i 32 primljena gola, očekuju da će i u novoj takmičarskoj sezoni biti u vrhu tabele.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu “Zvonimir Zvonko Vujin”

     

     

    – Prethodne dve sezone smo bili drugoplasirani, a i ovog puta ciljamo na sam vrh tabele. U timu će biti određenih izmena, možda i najviše u poslednjih nekoliko godina, ali se svakako pravi jedna dobra priča. Manje više se svi poznajemo, znamo šta možemo da očekujemo jedni od drugih. Mislim da će se novajlije brzo uklopiti, jer dolaze u zdravu sredinu, gde su sve mladi momci – kaže za portal zrenjaninski.com Goran Radišić, koji se prethodne sezone osam puta upisao u listu strelaca.

     

     

    Radišiću će ovo biti peta sezona u dresu Jedinstva. Kaže da je ovog leta imao određenih ponuda iz drugih klubova, kao i tokom svakog prelaznog roka. Ipak, odlučio je da produži saradnju sa Karađorđevčanima.

     

    – Takvu odluku sam doneo pre svega zato što u klubu vlada odlična atmosfera. Takođe, Boško Mihajlović je ostao trener, što mi je takođe veoma bitno, jer je saradnja sa njim izuzetno dobra – naglašava Radišić.

     

    jovan kujundžić goran radišić i đorđe korać

     

    Jovan Kujundžić: Okrećemo se novim pobedama

     

    Dvadesettrogodišnji Đorđe Korać, koji je prošao pionirsku i kadetsku školu zrenjaninskog Banata, slaže se sa svojim saigračem da je atmosfera u klubu odlična.

     

    – I ja sam imao određenih ponuda, ali sam odlučio da ostanem u Jedinstvu. Ušli smo u pripremni period, za sada sve odlično funkcioniše i očekujem da ćemo i u novoj sezoni pokazati da zaslužujemo sam vrh tabele – kazao je Korać.

     

    jovan kujundžić goran radišić i đorđe korać

     

    Jovan Kujundžić, koji je prošle sezone prešao u Jedinstvo, a pre toga igrao u mlađim kategorijama Radničkog iz Zrenjanina i Lehela iz Mužlje, kaže da nije pogrešio što je zadužio dres kluba iz Banatskog Karađorđeva. Međutim, povreda ga je sprečila da se prikaže u punom svetlu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Odigrao sam prvu polusezonu, a drugu sam pauzirao zbog povrede. Oporavio sam se, počeo sam da treniram i mislim da će sve biti kako treba. Okrećemo se novim pobedama – istakao je dvadesetdvogodišnji Kujundžić, koji je prošle sezone postigao dva gola.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport