• Ognjen Kovačević je trostruki državni prvak i rekorder (Video)

    Zrenjaninski plivač Ognjen Kovačević takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.   Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ognjen Kovačević je trostruki državni prvak i rekorder (Video)

    Zrenjaninski plivač Ognjen Kovačević takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.

     

    Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima.

     

    Pročitajte još: Renata Bodo jedna od najtalentovanijih mladih kuglašica (Video)

     

    Ognjen Kovačević ima 15 godina i učenik je Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina. Član je Plivačkog kluba Proleter. Takođe je i reprezentativac, trostruki državni prvak i rekorder u disciplinama 50, 100 i 200 leđno.

     

    Ognjen je i dobitnik nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    Među brojnim uspesima koje je do sada ostvario, on izdvaja rekord na 50 leđno 2018. godine, na državnom prvenstvu u Leskovcu.

     

    – Trenutno sam fokusiran samo na školu i plivanje, a želja mi je da odem na Olimpijske igre  – poručuje Ognjen.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport