• OFK Begej silovito započeo novu sezonu: Mirko Rapaić upisao po tri gola i asistencije

    Silovito je OFK Begej iz Žitišta započeo novu takmičarsku sezonu u Vojvođanskoj ligi „Istok“ i već na startu na gostovanju savladao BAK iz Bele Crkve ubedljivim rezultatom 4:0.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OFK Begej silovito započeo novu sezonu: Mirko Rapaić upisao po tri gola i asistencije
    Foto: Aleksandar Petrović

     

    Sa četiri gola u mreži protivnika, OFK Begej je trijumfovao i u drugom kolu protiv Poleta iz Nakova, a slavio je i protiv Dolova, Kozare iz Banatskog Velikog Sela i Rusande iz Melenaca.

     

    Žitištani su do sada jedini poraz pretrpeli od Borca iz Starčeva, u trećem kolu, a u narednom su remizirali sa Jedinstvom iz Banatskog Karađorđeva.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Supertalentovani golman Vuk Stojkov potpisao stipendijski ugovor sa Čukaričkim

     

    – Ova sezona je krenula odlično, treći smo na tabeli i iz sedam kola imamo pet pobeda, jedan remi i jedan poraz. U ekipi vlada jako dobra atmosfera, kako na treningu, tako i na utakmicama. Imamo čak sedam domaćih igrača u prvoj postavi, što nema nijedna druga ekipa u ovoj ligi – kaže za portal zrenjaninski.com bek i levo krilo Begeja Mirko Rapaić.

     

    Rapaić je do sada upisao tri gola i isto toliko asistencija.

     

    – Posebno bih izdvojio utakmicu odigranu u Dolovu. Rezultat je bio 3:4 u našu korist i pobedili smo u poslednjoj sekundi. Na toj utakmici sam postigao tri gola, između ostalog i pogodak za pobedu – navodi mladi Rapaić, koji je izdvojio i utakmicu sa Jedinstvom iz Banatskog Karađorđeva koju je sa tribina pratilo 400 ljudi.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U narednom kolu, koje je na programu u subotu, 5. oktobra, Begej gostuje u Srpskoj Crnji gde će odmeriti snage sa liderom na tabeli – FK Budućnost.

     

    – U nastavku prvenstva očekujem veliku borbu. Bez lažne skromnosti, mislim da možemo da završimo među prve tri ekipe. Imamo iskustvo i mladost, sve što nam je potrebno – zaključuje Mirko Rapaić.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport