• Održan „Grand prix – Kup Zrenjanin“: Plivači Proletera i ovog puta veoma uspešni

  Zrenjanin je tokom dva dana bio domaćin značajnog plivačkog događaja. Na plivačkom mitingu „Grand prix – Kup Zrenjanin 2023“ učestvovalo je više od 350 plivača, mastersa i trenera.   Na takmičenju Mini grand prix učestvovalo je više od 160 takmičara. Među njima je bilo i 70 plivača Proletera, desetogodišnjaka i mlađih, koji su osvojili 38 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održan „Grand prix – Kup Zrenjanin“: Plivači Proletera i ovog puta veoma uspešni

  Zrenjanin je tokom dva dana bio domaćin značajnog plivačkog događaja. Na plivačkom mitingu „Grand prix – Kup Zrenjanin 2023“ učestvovalo je više od 350 plivača, mastersa i trenera.

   

  Na takmičenju Mini grand prix učestvovalo je više od 160 takmičara. Među njima je bilo i 70 plivača Proletera, desetogodišnjaka i mlađih, koji su osvojili 38 medalja – 12 zlatnih i po 13 srebrnih i bronzanih.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novi uspeh mladog karatiste: Ivan Lagundžija kadetski vicešampion Srbije

   

  Na takmičenju Masters grand prix 2023 učestvovalo je više od 80 takmičara.

   

  Održan je i Kamp grand prix 2023, međunarodni kamp sa preko 60 plivača, koji su vodili najbolji treneri u Srbiji, selektor, predsednik stručnog saveta Plivačkog saveza Srbije i dva doktora plivanja.

   

  Seminar grand prix 2023, na temu škole plivanja i obuke neplivača, za više od 30 trenera, održao je selektor reprezentacije Srbije Dušan Veličković.

   

   

  Plivači Proletera i ovog puta su bili veoma uspešni.

   

  Zlatne medalje za Proleter, u takmičarskom delu mitinga „Grand prix – Kup Zrenjanin 2023“, osvojili su Vanja Mrkšić, Ognjen Vučević, Nemanja Janjić, Magdalena Dražić (tri), Sofija Gogić (tri), Drina Damjanović, Marlena Milošević i Nina Cvetkov.

   

  Srebrne medalje osvojili su Pavle Vukić, Kosta Cvjetićanin, Marko Kašaš, Vanja Mrkšić, Nikolina Mićević (dve), Marlena Milošević, Jana Petković, Žana Golić, Nina Šuput, Aleksandra Ilić, Ana Lena Belić i Marija Lucić.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Bronzane medalje osvojili su Strahinja Rakić, Novak Šuput (dve), Mihajlo Lazar, Mihajlo Gogić, Pavle Vukić, Marija Lucić, Nina Cvetkov, Nastasija Komadina, Ana Lena Belić (dve), Jana Petković i Nađa Andrić.

   

  Mlade odbojkašice OŠ „Petar Petrović Njegoš“ opštinske prvakinje

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport