• Objavljeno koji sportski klubovi su dobili sredstva na gradskom konkursu

    Po 2,2 miliona dinara dobili su Sportski savez grada Zrenjanina i Rukometni klub Proleter na konkursu za sufinansiranje projekata saveza i klubova iz oblasti kolektivnih loptaških sportova, koji je raspisao Grad Zrenjanin.   Grad Zrenjanin je ove godine za te namene izdvojio ukupno 12 miliona dinara. Najviše sredstava pojedinačno dobili su Sportski savez i Rukometni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljeno koji sportski klubovi su dobili sredstva na gradskom konkursu

    Po 2,2 miliona dinara dobili su Sportski savez grada Zrenjanina i Rukometni klub Proleter na konkursu za sufinansiranje projekata saveza i klubova iz oblasti kolektivnih loptaških sportova, koji je raspisao Grad Zrenjanin.

     

    Grad Zrenjanin je ove godine za te namene izdvojio ukupno 12 miliona dinara. Najviše sredstava pojedinačno dobili su Sportski savez i Rukometni klub Proleter.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dejan Bodiroga i zvanično postao predsednik Evrolige

     

    Po dva miliona dinara na ovom konkursu dobili su fudbalski klubovi Radnički iz Zrenjanina i Naftagas iz Elemira, koji se takmiče u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Na isti iznos može da računa i Vaterpolo klub Proleter.

     

    Pola miliona dinara dobio je Savez za školski sport grada Zrenjanina. Po 300.000 dinara dobili su Klub malog fudbala SAS, Košarkaški klub Proleter Naftagas i Savez pedagoga fizičke kulture grada Zrenjanina.

     

    Srednjobanatski okružni košarkaški savez dobio je 200.000 dinara.

     

    Među onima čije su konkursne prijave odbijene i koji ne mogu da računaju na finansijsku podršku grada nalazi se nekoliko fudbalskih klubova – Omladinac FAM iz Botoša, Železnički fudbalski klub Banat – Bagljaš iz Zrenjanina, Zadrugar iz Lazareva, Vojvodina 1928 iz Perleza i Mladost iz Banatskog Despotovca.

     

    Među onima čiji projekti nisu prihvaćeni su i Košarkaški klub Petrovgrad, Ženski odbojkaški klub Klek Srbijašume, Ženski košarkaški klub Proleter 023…

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Učesnici konkursa imaju pravo prigovora na ovu listu u roku od osam dana.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport