• NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA PLIVAČKOG KLUBA PROLETER

  ZRENJANIN – Ivan Lenđer novi je sportski direktor Plivačkog kluba „Proleter“, a Milorad Radišić novi je šef stručnog štaba, odlučio je Upravni odbor plivačkog kluba.     Dosadašnji šef stručnog štaba Dejan Pejinović karijeru je nastavio u turskom Galatasaraju.     Inače, na Gradskom bazenu je za vikend u prepodnevnim časovima održano klupsko takmičenje i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA PLIVAČKOG KLUBA PROLETER

  ZRENJANIN – Ivan Lenđer novi je sportski direktor Plivačkog kluba „Proleter“, a Milorad Radišić novi je šef stručnog štaba, odlučio je Upravni odbor plivačkog kluba.

   

  šef
  Ivan Lenđer

   

  Dosadašnji šef stručnog štaba Dejan Pejinović karijeru je nastavio u turskom Galatasaraju.

   

   

  Inače, na Gradskom bazenu je za vikend u prepodnevnim časovima održano klupsko takmičenje i polaganje u školi plivanja PK Proleter. Školu plivanja i diplomu je dobilo preko 50 polaznika kluba.

   

   

  Takođe je održano i klupsko takmičenje na kojem je učestvovalo više od 200 članova kluba. Pred punim tribinama postignuti su odlični rezultati i uspešno je započeta nova sezona u klubu.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport