• Nova atletska nada Srbije: Višnja je izuzetno vredna i talentovana

  Višnja Blagojev iz Zrenjanina je osvojila bronzanu medalju u trci na 60 metara, u velikom finalu 26. sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, koje je održano u Splitu.   Split je bio domaćin najboljim takmičarima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su se prethodnih dana takmičili u deset sportskih disciplina.   PROČITAJTE JOŠ: Karate […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova atletska nada Srbije: Višnja je izuzetno vredna i talentovana

  Višnja Blagojev iz Zrenjanina je osvojila bronzanu medalju u trci na 60 metara, u velikom finalu 26. sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, koje je održano u Splitu.

   

  Split je bio domaćin najboljim takmičarima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su se prethodnih dana takmičili u deset sportskih disciplina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Banatski cvet ima nove nosioce učeničkih zvanja

   

  višnja blagojev

   

  Višnja je učenica osnovne škole „Dositej Obradović“. Ima devet godina, a atletikom se bavi poslednje tri.

   

  – Mislili smo da ja atletika bazičan sport i da od toga treba krenuti. Kasnije će Višnja sama odabrati kojim će se sportom baviti – priča za portal zrenjaninski.com Višnjin tata Voja Blagojev. On je svoju kćerku pratio na svim kvalifikacionim takmičenjima, sve do Splita, a i tamo je bio sa njom.

   

  Kaže i da je Višnja uživala i da je takmičenje, naravno, važno. Ali, mnogo je važnije da su se u svim fazama učesnici lepo družili i zabavljali.

   

  – Gde god da smo bili, Novi Sad, Kikinda, Vrnjačka Banja, Split, telefoni su se razmenjivali i sticali su se novi prijatelji. I posle takmičenja Višnja je ostala u kontaktu sa mnogim drugarima koje je upoznala u gradovima gde je nastupala – ističe Voja Blagojev.

   

  višnja blagojev

   

  Atletikom se bavi i Višnjin mlađi brat Aljoša. Oboje su još u školici atletike, a Višnja će tek od naredne godine početi sa ozbiljnijim takmičenjima.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Potencijal postoji. Višnja Blagojev je izuzetno posvećena, vredna, disciplinovana i talentovana. Nadam se da će nastaviti da se bavi atletikom i da će uspesi tek stizati – kaže Višnjin trener u klubu AS 023 Borislav Mandić.

   

  višnja blagojev

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport