• Nikola Petković potpisao profesionalni ugovor sa FK Čukarički

    Još jednom mladom Zrenjanincu smeši se blistava fudbalska karijera. Nekadašnji član Akademije Bambi Nikola Petković potpisao je profesionalni ugovor sa jednim od najboljih klubova Super lige Srbije, Čukaričkim iz Beograda.   Ovaj sedamnaestogodišnjak, visok 181 centimetar, igra na poziciji defanzivnog veznog. Svojim nastupima u Kadetskoj ligi Srbije već je pobrao silne simpatije fudbalskih stručnjaka. Stoga […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Petković potpisao profesionalni ugovor sa FK Čukarički

    Još jednom mladom Zrenjanincu smeši se blistava fudbalska karijera. Nekadašnji član Akademije Bambi Nikola Petković potpisao je profesionalni ugovor sa jednim od najboljih klubova Super lige Srbije, Čukaričkim iz Beograda.

     

    Ovaj sedamnaestogodišnjak, visok 181 centimetar, igra na poziciji defanzivnog veznog. Svojim nastupima u Kadetskoj ligi Srbije već je pobrao silne simpatije fudbalskih stručnjaka. Stoga ne čudi činjenica što je mladi Zrenjaninac već debitovao i za kadetsku reprezentaciju Srbije.

     

    „Nikola Petković, talentovani fudbaler i nekadašnji član Akademije Bambi, potpisao je profesionalni ugovor sa Čukaričkim iz Beograda. Želimo mu da nastavi sa odličnim igrama u klubu i reprezentaciji Srbije“, poručili su iz zrenjaninske fudbalske akademije koju vodi Darko Tošić, brat proslavljenog srpskog fudbalera Zorana Tošića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Stigla potvrda iz Brisela: Zrenjanin proglašen za Evropski grad sporta!

     

    Čukarički je među klubovima kojima apsolutno ide u prilog novo pravilo da u Super ligi svaki tim mora da počne meč sa najmanje dva „bonus“ igrača, rođena posle 1. januara 1999. godine.

     

    – Ne volim da bilo šta bude veštački, ali naša liga je bez dileme razvojna. Imamo mnoštvo dobrih i kvalitetnih igrača, ne samo u Čukaričkom, već i u drugim klubovima. Treba se okrenuti svojoj deci, pogotovo ako donose kvalitet na terenu – kazao je direktor omladinske škole Čukaričkog Igor Matić, nakon što je ovaj beogradski klub ozvaničio saradnju sa nekoliko novih mladih igrača, među kojima je i Nikola Petković.

     

    Zoran Bogaroški

     

    nikola petković
    Foto: Akademija Bambi

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Nikako nije za diku. Zrenjanin nema klub za prvu ligu i sada se hvalimo kako nam omladine ide kojekuda. To nije grad sporta kakav ja poznajem. Zrenjanin je postao prolazna stanica ne samo za fudbal već i ostale sportove!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport