• Nikola Kovačević potvrdio odličnu formu pred Svetsko prvenstvo

    Takmičar Kajak kluba Begej iz Zrenjanina Nikola Kovačević ove godine je u odličnoj formi, što je pokazao i na drugom nacionalnom izbornom takmičenju za ulazak u reprezentativne selekcije.   Kovačević je, osim što je obezbedio učešće na Svetskom prvenstvu, koje se održava u septembru u Segedinu, u disciplini K-4 500m, na izbornom takmičenju imao odličnu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Kovačević potvrdio odličnu formu pred Svetsko prvenstvo

    Takmičar Kajak kluba Begej iz Zrenjanina Nikola Kovačević ove godine je u odličnoj formi, što je pokazao i na drugom nacionalnom izbornom takmičenju za ulazak u reprezentativne selekcije.

     

    Kovačević je, osim što je obezbedio učešće na Svetskom prvenstvu, koje se održava u septembru u Segedinu, u disciplini K-4 500m, na izbornom takmičenju imao odličnu trku i u K-2 500m i sa partnerom Brankom Lagundžićem iz šabačke Zorke ostvario ubedljivu pobedu. Time je obezbedio učešće na Svetskom prvenstvu i u toj disciplini.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dvojica Zrenjaninaca u reprezentaciji koja je podigla pobednički pehar

     

    Kajak klub Begej je, inače, na nacionalnom izbornom takmičenju učestvovao sa tri takmičara. Pored Nikole, nastupila su i dva kadeta, Stevan Bojanić i Stefan Trubajić. Ovo je za njih bilo prvo takmičenje za izbor u kadetsku reprezentaciju Srbije.

     

    Bojanić nije uspeo da se uvrsti na spisak takmičara za odlazak na takmičenje olimpijskih nada, koje se u septembru održava u Bratislavi. To nije pošlo za rukom ni Trubajiću.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Bilo je teško da se u ovako jakoj kadetskoj konkurenciji izbore za reprezentativni dres. Rezultati koje su ostvarili, međutim, bili su više nego dobri i iznad očekivanja. Pokazali su dobru formu i veliku nadu da već sledeće godine mogu biti deo reprezentativne ekipe“, saopštio je Kajak klub Begej.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport