• Najbolji strelac među golmanima: Miloš Kovačević prešao u Rukometni klub Crvena zvezda

    Dosadašnji kapiten Proletera iz Zrenjanina Miloš Kovačević novi je golman Rukometnog kluba Crvena zvezda, saopštili su crveno-beli.   U Crvenoj zvezdi navode da je rođeni Zrenjaninac najzaslužniji za opstanak svog kluba u eliti protekle sezone. Sa sedam postignutih golova bio je i najefikasniji golman u ARKUS ligi, a možda i šire.   PROČITAJTE JOŠ: U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najbolji strelac među golmanima: Miloš Kovačević prešao u Rukometni klub Crvena zvezda

    Dosadašnji kapiten Proletera iz Zrenjanina Miloš Kovačević novi je golman Rukometnog kluba Crvena zvezda, saopštili su crveno-beli.

     

    U Crvenoj zvezdi navode da je rođeni Zrenjaninac najzaslužniji za opstanak svog kluba u eliti protekle sezone. Sa sedam postignutih golova bio je i najefikasniji golman u ARKUS ligi, a možda i šire.

     

    PROČITAJTE JOŠ: U Klubu ZONA najavljena debata o amaterskom, dečjem i školskom sportu: Ima li budućnosti?

     

    Njegove odbrane i četiri gola u pobedi Proletera nad Jugovićem, kao i bravure u „Šumicama“, u odlučujućem susretu protiv Crvene zvezde, donele su mu MVP priznanja i izbacile u prvi plan.

     

    Karijeru je započeo u matičnom Proleteru, kalio se na pozajmicama u Gradnulici i Vojvodi Stepi, a 198 centimetara visoki čuvar mreže zatim je nastupao za Kikindu. Protekle tri godine je bio član Proletera.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ostvari svoje snove: Jedan od najtalentovanijih košarkaša Marko Šarenac danas putuje u Ameriku

     

    Miloš Kovačević je drugi golman i šesto pojačanje za crveno-bele ovog leta, nakon Nikole Radovanovića, Borislava Urte, Aleksandra Pavlovića, Nikole Jelisića i Nemanje Đuraškovića.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin