• Na Motelu održan turnir u fudbalu za mlađe kategorije: Nastupilo više od 1500 dečaka

    Od srede, 30. avgusta, do nedelje, 2. septembra, na fudbalskom terenu izletišta Motel u Zrenjaninu održan je veliki turnir u fudbalu za mlađe kategorije. Domaćin i organizator je bio Fudbalski klub Proleter, uz podršku trgovinskog lanca Gomex.   PROČITAJTE JOŠ: Trka zadovoljstva – jedan od najlepših događaja u okviru Zrenjaninskog polumaratona   Ljubitelji fudbala imali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na Motelu održan turnir u fudbalu za mlađe kategorije: Nastupilo više od 1500 dečaka

    Od srede, 30. avgusta, do nedelje, 2. septembra, na fudbalskom terenu izletišta Motel u Zrenjaninu održan je veliki turnir u fudbalu za mlađe kategorije. Domaćin i organizator je bio Fudbalski klub Proleter, uz podršku trgovinskog lanca Gomex.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trka zadovoljstva – jedan od najlepših događaja u okviru Zrenjaninskog polumaratona

     

    Ljubitelji fudbala imali su priliku da gledaju ekipe poput Crvene zvezde i Vojvodine, timove iz Kragujevca, Valjeva, Subotice, ali i iz Rumunije i Mađarske, što je ovom takmičenju dodatno dalo na značaju.

     

     

    – Na tradicionalnom turniru koji organizuje FK Proleter 2006 ove godine je učestvovalo oko 80 ekipa sa više od 1500 dečaka iz cele Srbije i inostranstva. Sve je proteklo u divnoj sportskoj atmosferi i druženju – rekao je Amir Teljigović, jedan od organizatora turnira.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Plivač Ognjen Kovačević predstavlja Srbiju na Svetskom juniorskom prvenstvu u Izraelu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport