• Mladi Zrenjaninci u reprezentaciji Srbije

    Na regatu Olimpijskih nada koja se za vikend od 14.do 16.septembra održava u poljskom gradu Poznanju, uputila se reprezentacija Srbije, među kojima su i Zrenjaninci, članovi kajak kluba „Begej“. Među Olimpijskim nadama su Nikola Kovačević (2001), Milan Zvekić (2002) i Biljana Vukov (2003).   Treba napomenuti da ovo takmičenje okuplja sve najbolje takmičare sveta u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi Zrenjaninci u reprezentaciji Srbije

    Na regatu Olimpijskih nada koja se za vikend od 14.do 16.septembra održava u poljskom gradu Poznanju, uputila se reprezentacija Srbije, među kojima su i Zrenjaninci, članovi kajak kluba „Begej“. Među Olimpijskim nadama su Nikola Kovačević (2001), Milan Zvekić (2002) i Biljana Vukov (2003).

     

    Treba napomenuti da ovo takmičenje okuplja sve najbolje takmičare sveta u ovim kategorijama i da je konkurencija izuzetno jaka.
    • Naši takmičari su spremni i očekujemo da dostojno reprezentuju Srbiju, poručuju iz Kajak kluba “Begej” i dodaju da je mladim Zrenjanincima ovo prvo takmičenje u selekciji Srbije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport