• Mladi kuglaši Kristala postigli veliki uspeh: Četiri predstavnika osvojila četiri medalje

    Na finalnom kupu Srbije za mlađe kategorije, koji je održan u Banji „Junaković“, mladi kuglaši Kristala iz Zrenjanina postigli su veliki uspeh – četiri predstavnika osvojila su četiri medalje.   U kategoriji pionirki, Elena Frenc je osvojila zlatnu medalju, a bronzanu Klara Kazi.   U kategoriji mlađih kadetkinja, Milica Grnča osvojila je srebrnu medalju, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi kuglaši Kristala postigli veliki uspeh: Četiri predstavnika osvojila četiri medalje

    Na finalnom kupu Srbije za mlađe kategorije, koji je održan u Banji „Junaković“, mladi kuglaši Kristala iz Zrenjanina postigli su veliki uspeh – četiri predstavnika osvojila su četiri medalje.

     

    U kategoriji pionirki, Elena Frenc je osvojila zlatnu medalju, a bronzanu Klara Kazi.

     

    U kategoriji mlađih kadetkinja, Milica Grnča osvojila je srebrnu medalju, a njen klupski kolega Uroš Papić bronzanu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaški klub Petrovgrad oborio sve rekorde: U viši rang bez ijednog poraza

     

    – Deca su vredno radila i trenirala cele sezone i nizala uspehe na kupovima gradova. To je dovelo i do plasmana na završni kup Srbije, koji je igran u Banji „Junaković“. Kruna svega su osvojene medalje u svim uzrasnim kategorijama, gde se još jednom dokazalo da Zrenjanin ima jednu od najboljih škola kuglanja u državi. Ponosni smo na našu decu i nadamo se da će biti još bolji – kaže za portal zrenjaninski.com Dragana Dorožan iz Kuglaškog kluba Kristal.

     

     

    Pred zrenjaninskim kuglašima je svetsko prvenstvo, koje će sledećeg meseca biti održano u Varaždinu.

     

    – Trebalo bi da imamo predstavnike u svim uzrasnim kategorijama. Takmičiće se Elena Frenc u pionirskoj kategoriji, kadeti Miloš Rajić i Uroš Papić, kao i seniorke Ljiljana Frenc, Milena Jurišić i Renata Bodo. Nadamo se da će svi biti u finalnom sastavu reprezentacija i da će nas obradovati medaljama – kaže Dorožan.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Velikom uspehu zrenjaninskih kuglaša doprinela je i seniorka Ljiljana Frenc. Ona je na državnom seniorskom prvenstvu, održanom proteklog vikenda, osvojila bronzanu medalju.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport